MIONI I STANISLAVU FANOVI PLAĆAJU SVADBU, VEĆ SKUPILI 10.000 €: Organizuju im GALA SLAVLJE kad izađu napolje
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock, Printscreen/TV Pink

MIONI I STANISLAVU FANOVI PLAĆAJU SVADBU, VEĆ SKUPILI 10.000 €: Organizuju im GALA SLAVLJE kad izađu napolje

Rijaliti -

Učesnici "Elite" Miona Jovanović i Stanislav Krofak venčaće se uskoro u Beloj kući, a da nije reč samo o rijaliti-svadbi govori to što fanovi skupljaju novac kako bi paru priredili gala veselje tek kad izađu. Naime, mnogi su i sumnjali da su se Pantera i njegova bivša devojka sve dogovorili pre ulaska, te tipovali Nenada Aleksića Ša i Maju Marinković, da bi zavrteli priču oko sebe, i da bi nakon uspešnog plasmana priredili venčanje van rijalitija.

Miona Jovanović
foto: Printscreen

- Klupko se polako odmotava, sve je ovo i bilo očekivano. Napolju se sve vreme i priča o njihovoj svadbi, nije slučajno što su gledaoci izglasali da se baš ovaj par venča, logičan sled događaja je bio da se njihovo venčanje organizuje i u "Eliti". To je dodatno dalo gas Mioninim i Stanislavljevim fanovima da pokrenu prikupljanje para za gala slavlje koje će im prirediti i kada izađu i kad će konačno ozvaničiti ljubav koja između njih nije ni prestajala - priča izvor blizak bivšem paru.

- Njihovi obožavaoci, oduševljeni idejom o predstojećem venčanju u Beloj kući, već su skupili oko 10.000 evra, kako bi napolju napravili pravu svadbu kad izađu. Sve je spremno da se njihov odnos kruniše brakom, samo da se još sačeka tih petnaestak dana do velikog superfinala.

Stanislav Krofak
foto: Printscreen

Inače, Jovanovićeva je nedavno priznala da nije ravnodušna prema bivšem dečku Stanislavu jer smatra da se prema njemu nije ponela korektno. Miona je Krofaka ostavila zbog repera Ša, a ukućani smatraju da između bivših partnera i dalje postoje emocije, što primećuju i mnogi gledaoci kraj malih ekrana.

kurir.rs/republika/preneo I. L.

Bonus video:

03:58

Taki Marinković Uskoro se ženim, žena mi je iz Bosne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track