DO SADA NEVIĐENA SVAĐA MIONE I ŠA! Ovakav sukob ljubavnog para još se nije desio u Eliti! Da li im se bliži kraj?
Foto: screenshot Pink tv

razdor

DO SADA NEVIĐENA SVAĐA MIONE I ŠA! Ovakav sukob ljubavnog para još se nije desio u Eliti! Da li im se bliži kraj?

Rijaliti -

Učesnici "Elite" Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša žestoko su se posvađali jutros nakon emisije "Pitanja gledalaca". Njih dvoje su ušli u sukob u dvorištu, a Imaginarijom su ozvanjali njihovi glasovi.

Ša, koji je na ivici nervnog sloma jer je ona prihvatila zadatak da se "uda" za bivšeg dečka Stanislava Krofaka, žestoko se suprostavio devojci jer je hvalila čoveka sa skojim je živela pre ulaska u rijaliti. Pale su uvrede, žestoke reči, a gledaoci se pitaju da li će konačno shvatiti da nisu jedno za drugo i da bi trebalo da raskinu.

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša
foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

- Jedva čekam da gledam tvoj poraz, nećeš me diskvalifikovati. Lažeš mesecima ovde, a ja ti štitim d*pe - vikao je Ša.

- Šetnja - odbrusila mu je Miona.

Ša joj je prebacio da ona igra rijaliti i da od njene karijere nema ničega.

- Jeftini igraču, s*rem ti se u tvoju igru. Plakaćeš, videćeš kako će devojka da se ljubi, ide u hotel i spopada bivšeg. Nikad više neću da plačem zbog tebe - poručio je Aleksić.

- Nekoliko dana, videćeš da si se ogrešio, pa ćeš da plačeš - rekla mu je Miona, koja uporno ponavlja da neće napraviti ništa s Krofakom posle svadbe u hotelu.

- Terala si me da vređam bivšu ženu, a ja nemam emocije - dodao je reper.

Tad ga je ona nazvala majmunom, ali je i nastavila sa uvredama.

- Ajde dođi, s*so. Što bežiš od devojke? S*se su ti kao ženske, pa te zato tako zovem. Skini se m*donjo, ajde, dođi. Ajde, je l' plaćaš? Ti si mene odrukao - govorila je Miona.

- Pa i da jesmo, a nismo. Brani bivšeg na moje oči i uvlači se u d*pe. Što se plašiš da ću biti dobar sa njim? Neću nikad. Meni je drago da se izvinio za majku, neću da se svađam - vikao je Ša.

- Ja ću da ustanem da podržavam Vanju. Ti si čovek đon - odbrusila je Miona, ali se tu svađa nije zaustavila. Kako je izgledao sukob i šta su sve jedno drugome izgovorili možete pogledati u videu u okviru ovog teksta.

Bonus video:

00:27

Boban Rajović sa sinom na Evropskom prvenstvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track