CIMERKA UHVATILA IVANA MARINKOVIĆA NA DELU! Olešio se od alkohola pa muvao Aneli, Jelena saznala šok detalje u programu uživo!
Foto: Petar Aleksić

HAOS U ELITI

CIMERKA UHVATILA IVANA MARINKOVIĆA NA DELU! Olešio se od alkohola pa muvao Aneli, Jelena saznala šok detalje u programu uživo!

Rijaliti -

Takmičarka Elite, Teodora Delić iznela je skandalozne optužbe na račun Ivana Marinkovića, optuživši ga da je na svadbi Mione Jovanović i Stanislava Krofaka otvoreno flertovao s Aneli Ahmić.

Naime, takmičari "Elite" dobili su zadatak da glasaju ko se najviše, a ko najmanje potrudio oko svadbe Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, te je tom prilikom Delićeva sve iznenadila svojim izlaganjem.

- Najbolji Ša, a najgori moram da kažem da je Ivan Marinković. On je bio kontantno kod Aneli, grlio je i dolazio za naš sto - rekla je Teodora Delić.

Teodora Delić
foto: Printscreen Zadruga

- Hvala našoj armiji, mnogo smo se tresli. Osoba koja se najviše potrudila, ja ću da navedem mog dečka. On je broj jedan i nije koristio priliku za svađe, već je bio posvećen Mioni, meni i drugarima. Jelena nije igrala kolo, kapiram da je to zbog čukljeva. Kapiram da imaš probleme, čukljevi su odradili svoj posao - govorila je Anita Stanojlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track