PREBACIVANJE BIVŠEG, NEPOVERENJE I KROKODILSKE SUZE: Nova svađa Mione i Ša prevazišla sve prethodne, pevačica kuka na sav glas
Foto: Printskrin/Instagram

PREBACIVANJE BIVŠEG, NEPOVERENJE I KROKODILSKE SUZE: Nova svađa Mione i Ša prevazišla sve prethodne, pevačica kuka na sav glas

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nastavljaju sa žestokim svađama i problemima zbog međusobnog nepoverenja.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen Pink

Miona je otvorila dušu i otkrila šta joj smeta u odnosu, dok je reper priznao da sumnja u njenu ljubav zbog bivšeg dečka Stanislava Krofaka. Pevačica je ubrzo završila u suzama.

- Molio sam te da budeš normalna za hotel da bih saznao da ručaš sa njim i da ga nudiš piletinu, dva dana uživaš tamo sa njim - rekao je Aleksić.

- Ja sam prelazila i preko porodice i svega i ti da mi govoriš da se ja muvam sa njim. Ti si odvratan - izjavila je Miona.

- Voditelj samo govori za tebe da si sumnjiva, njega niko ne uzima u obzir. Stalno mi daju dokaze da si radila nešto sa njim i danas iznosi čovek kako si se ponašala, smeju mi se i podj**avaju - govorio je Ša.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printskrin/Instagram

- Ja nisam ovde neka k**ava da budem sa tobom sedam meseci i da se na kraju muvam sa bivšim, majmune jedan. Šta ti meni sad pretiš ovde - kukala je Miona.

- Da rekao sam da ću da odem u p**ku materinu i da vas ostavim ovde da budete sami - pretio je Ša i nastavio:

- Kao što sam obećao da neću da te uvredim i držim, dao sam reč... Evo pogledaj me, kako god da bude, verujem ti. Šta god da vidim na klipu, verujem ti. Ti kao da si se osilila da me vređaš otkako sam se zakleo - dodao je reper.

- Nemoj ni za šta da se kuneš, možeš da mi pričaš do prekosutra. Napravim sr*nje, za vezu, us*rem se ovde i imam s*ks na televiziji, odem protiv mojih, a ti mu kažeš da mi ne veruješ ništa. Ne veruješ mi za najbanalnije stvari - govorila je.

Bonus video:

07:43

STARS EP 336

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track