TOP 5 LAŽI MIONE JOVANOVIĆ KOJE JE IZREKLA U SAMO 24H! Za jednu svi dobro znate, a zbog PETE ćete ostati u potpunom ŠOKU
Foto: Sonja Spasić

svi joj se smeju

TOP 5 LAŽI MIONE JOVANOVIĆ KOJE JE IZREKLA U SAMO 24H! Za jednu svi dobro znate, a zbog PETE ćete ostati u potpunom ŠOKU

Rijaliti -

Miona Jovanović glavna je tema u rijalitiju svega osam dana pre samog velikog finala.

Naime, ona je digla ogromnu prašinu izjavivši ljubav bivšem dečku Stanislavu tokom zajedničkog boravku u hotelu. Miona nije samo priznala da ga voli, ona je sa njim flertovala, smeškala mu se i dugo razgovarala o najsitnijim detaljima.

Iako se sve to desilo pre svega nekoliko dana, Miona je tokom emisije "Gledanje snimaka" izjavila kako je sve to laž. Kada su joj pušteni klipovi ona je vešto izmanipulisala sa reperom, te pokušala da ospori nešto što su jasno videli milioni.

U nastavku ćete moći, sumirano, da pogledate koje je sve to laži Miona izrekla i to u svega 24 sata.

Miona Jovanović
foto: Printscreen

PRVA LAŽ

- Ja te vo... ja te poznajem - rekla je Miona tokom boravka u hotelu, a onda je tokom emisije tvrdila kako je sve to "namontirano" i kako se čuje nešto potpuno drugo.

DRUGA LAŽ

Miona je rekla kako nikada nije pitala Stanislava sa kim će ići na more, a kada joj je pušten klip gde se dokazuje suprotno, ona je izjavila kako se "greške dešavaju".

TREĆA LAŽ

Miona Jovanović, Stanislav Krofak
foto: Printscreen

Miona je u razgovoru sa Ša ispričala kako ju je Stanislav naveo sa pitanjem da se pogrešno izrazi i kaže da će letovati u mestu u kom su zajedno nekada letovali. Prema snimku dostupnom javnosti, vidi se kako ona samoinicijativno to govori.

ČETVRTA LAŽ

Miona je tvrdila kako nije razgovarala sa Stanislavom dok je bio u wc-u, tokom emisije pušten je snimak koji to demantuje.

PETA LAŽ

Jovanovićeva je tvrdila da sa Stanislavom nije imala kontakt van igre istine, a kontakt se desio više puta tokom dva dana boravka u hotelu.

Bonus video:

06:11

STARS EP 337

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track