Jelena Marinković, ne krije sreću nakon izlaska iz rijalitija, te je u razgovoru za Kurir sumirala utiske i otkrila da uskoro u njenu porodici stiže prinova.

- Dobila sam mnogo podrške, mnogo sam srećna. Moja sestra je trudna - priznala je Jelena, a potom progovorila o krahu braka sa Marinkovićem:

whatsapp-image-20240713-at-11.18.38-pm-2.jpg
Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

- Mislim da se odavno ugasila ljubav. Ja sam mamina i tatica princeza, da sam želela da uživam u izobilju, ne bih se udala za Ivana sigurno. Ne znam da li mogu na prstima jedne ruke da nabrojim da li je bilo zagrljaja, poljubaca u toku ovih 6 meseci. On je želeo da uđemo u rijalitiju pošto- poto - rekla je Jelena, a potom prokomentarisala izjavu Ermine Pašović, koja je javno rekla da bi je tukla svaki dan.

Kurir Jelena Ilić: Da sam htela bogataša ne bih se udala za Ivana

- Nema potrebe niko da me tuče. Ja nisam ponosna zbog ovog što sam uradila - priznala je aktuelna učesnica Elite, pa otkrila kako njena porodica gleda na preljubu:

whatsapp-image-20240713-at-11.18.39-pm.jpg
Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

- Nisam pitala moje šta misle o Urošu. Pitala sam sestru da li smatra da sam preljubnica, ona mi je rekla da im je to zabava i da se smeju. Oni nikada nisu smatrali da je on dobar izbor za mene. Ne idem noćas kod Ivana u stan- rekla je Jelena.

Bonus video:

Kurir Lepi Mica za Kurir: Povlacim se! Zavrsio sam rijaliti karijeru