"SA ENOM SE NISAM ČUO" Janjuš otkrio gde je proveo noć nakon superfinala, pa ogolio dušu: Neću više imati devojke, ostaću sam...
Foto: Printscreen

"SA ENOM SE NISAM ČUO" Janjuš otkrio gde je proveo noć nakon superfinala, pa ogolio dušu: Neću više imati devojke, ostaću sam...

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš izašao je sinoć iz rijalitija "Elita" i zauzeo 6. mesto.

Elita, Finale, Marko Janjušević Janjuš
foto: Kurir

Nakon turbulentne sezone koju ostavlja iza sebe progovorio je u "Premijera Vikend Specijalu" o odnosu sa Aneli i krahu ljubavi.

- Svašta se izdešavalo u rijalitiju, to je sve život, na kraju se sve i završilo. Kraj godine mi je krenuo loše, pokušaću da zaboravim. Aneli i ja nismo u ljubavi, odnos nam je bio specifičan. Bio sam zaljubljen. Na početku je bili zanimljivo, posle se sve promenilo. Ne žalim, što bih žalio. Hvala Bogu nismo više u dobrim odnosima. Nema potrebe da se čujemo, neka svako ide svojim putem - izjavio je Janjuš i dodao:

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen

- Ja sam trenutno kod najboljeg druga, sad idem da se vidim sa ćerkom. Sa Enom se nisam čuo. Ne znam šta ću joj reći, šta da kažem. Ona nema nikakve veze ni sa čim. Bili smo u dobrim odnosima, kakvi ćemo sad biti ne znam. Očekujem da budemo dobri zbog Krune. Mi ne želimo da budemo u ljubavnom odnosu. Imam poštovanje prema njoj. Ići ću kod mojih u Prijepolje uskoro. Više neću imati devojke, ostaću sam.

Bonus video:

06:42

STARS EP 343

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja