BAJKOVITO VENČANJE MATORE I ANITE NA MORU U VILI OD 3 MILIONA €: Pre godinu dana zaklele se na večnu ljubav, sada zabrana prilaska
Foto: Petar Aleksić

BAJKOVITO VENČANJE MATORE I ANITE NA MORU U VILI OD 3 MILIONA €: Pre godinu dana zaklele se na večnu ljubav, sada zabrana prilaska

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović upoznale su se u šestoj sezoni "Zadruge" a nakon izlaska su rešile i da se jedna drugoj zavetuju na večnu ljubav.

Jovana Tomić Matora
foto: Petar Aleksić

Zadrugarke su bile gotovo nerazdvojne, a Anita je kako bi iznenadila Matoru istetovirala i pilence na ruci odmah nakon izlaska iz rijalitija kao dokaz ljubavi.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović
foto: Printskrin/Instagram

Tomićeva je ubrzo organizovala venčanje iz snova i izgovorile su sudbonosno "da" na Svetom Stefanu u vili koja vredi 3 miliona evra.

1 / 9 Foto: Printscreen/Booking.com

Intimnoj ceremoniji prisustvuju samo najbliži prijatelji i članovi porodice, a velika svadba planirana je nešto kasnije u Beogradu ali se nikada nije desila jer su ubrzo ušle u Elitu.

Nekolicina bivših zadrugara je prisustvovala događaju, a Marko Đedović je i kum pored Tamare, Matorine dugogodišnje drugarice iz spoljnjeg sveta.

00:52

Matora se ludo zabavlja

Kada je došlo je vreme i da zvanično stupe u brak a Tijana Ajfon je bila ta koja je "prodala mladu" i za 3.000€ i imala ključ od sobe.

1 / 13 Foto: Printskrin/Instagram

Odmah nakon kupovine mlade usledio je i zvaničan deo stupanja u brak, a devojke nisu krile sreću.

Jovana Tomić Matora
foto: Printskrin/Instagram

Anita je uzela prezime svoje partnerke i zvanično se prezivala Anita Tomić.

01:15

Matora i Anita izgovorile sudbonosno DA

Nakon bajkovitog venčanja usledilo je i egzotično putovanje sa kojeg su se redovno oglašavale i objavljivale srećne trenutke.

Podsetimo, krah ljubavi dogodio se na samom početku rijalitija kada je Jovana saznala da joj Anita nije bila verna. Ubrzo je u Elitu ušao i Anđelo Ranković sa kojim je Stanojlovićeva uplovila u romansu.

"Prijavila Matoru policiji"

Anita Stanojlović u rijalitiju "Elita" razvela se od Jovane Tomić Matore, koju je kako sama kaže prijavila policiji.

Kod Matore u kući je ostao je Anitin telefon u kojem se nalaze i njeni privatni razgovori, fotografije.

- Bila sam u policiji da prijavim. U mom telefonu je previše toga, imam društvene mreže od petog razreda osnovne poruke, tu su poruke sa ocem mog deteta, mojim bivšim mužem. Privatne stvari.... Plašim se oko poruka sa Mateom. Ne treba moje privatne stvari da čita ceo svet, kako mi se preti - rekla je Stanojlovićeva i dodala:

Elita, Finale, Jovana Tomić Matora
foto: Petar Aleksić

- Moj telefon je u Železniku, ne znam da li je Jovana zapamtila šifru mog telefona. Njena majka je rekla da ću dobiti telefon ako je pogledam u oči. Samo taj Instagram mi je bitan, telefon kao telefon mi ne treba.

00:14

Matora pola sata pred venčanje sa kumovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja