ČUPA, GUŽVA I CEPA JELENINE FOTOGRAFIJE! Marinković objavio privatan video: Nakon javne izdaje rešio da se otarasi svih uspomena
Foto: Printscreen/instagram/ivanmarinkovic

ČUPA, GUŽVA I CEPA JELENINE FOTOGRAFIJE! Marinković objavio privatan video: Nakon javne izdaje rešio da se otarasi svih uspomena

Rijaliti -

Pred sam kraj "Elite" Jelena Marinković šokirala je čitavu javnost kada je prevarila supruga Ivana Marinkovića sa Urošem Rajačićem.

Ivan Marinković
foto: Pritnscreen/Instagram

Jelena Marinković isticala je da se ne kaje zbog toga što je javno prevarila Ivana, te ga je čak i vređala, a sada je Marinković objavio snimak iz stana u kom je donedavno živeo sa suprugom.

1 / 8 Foto: Printscreen/instagram/ivanmarinkovic

Naime, Ivan je odlučio da se reši svih uspomena sa Jelenom, a snimio je kako gužva i baca njihove zajedničke fotografije.

00:37

ivan marinkovic cepa Jelenine fotografije

Jelena: "Ivan mi je pisao"

Jelena je otkrila da joj je Ivan slao poruke po izlasku iz Bele kuće.

- Ivan mi je pisao danas, trebali su mu neki kontakti koje ja imam u telefonu, a on nema. Slikao mi je neki ugovor koji mi je bio potreban. Pitao me je za psa, ja sam bila malo ljuta. Moja prijateljica je pokupila skoro sve. To što je ostalo u stanu kod njega potpuno mi je nebitno, ništa mi ne znači. Slike mi ne znače. Ja znam koliko on voli psa, ali volim i ja - rekla je ona.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:42

STARS EP 343

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track