EVO KAKO ZAPRAVO IZGLEDA IMANJE "ELITE" Ovo se nije videlo na televiziji: Jezivi natpisi, talozi prljavštine, uništen nameštaj
Foto: Printskrin/Instagram

zastrašujući prizori kuće posle 10 meseci

EVO KAKO ZAPRAVO IZGLEDA IMANJE "ELITE" Ovo se nije videlo na televiziji: Jezivi natpisi, talozi prljavštine, uništen nameštaj

Rijaliti -

Pre tri dana završen je rijaliti "Elita". Posle 10 meseci boravka na imanju, učesnici su se iselili iz Bele kuće, a prizor koji su ostavili za sobom je zastrašujuć!

Na internetu se pojavio snimak koji je nastao tokom žurke povodom kraja sedme sezone, a na njemu se jasno vidi da učesnici, kao i svake godine, ni u ovoj sezoni nisu vodili računa o higijeni, te da nisu poštovali kuću, kao ni cimere.

Stanje u Beloj kući je je toliko prljavo i gadno, da su mnogi komentarisali kako se ne bi usudili da dodirnu bilo šta. Sudeći po snimku, takmičari nemaju blama kako će ostaviti prostor iza sebe u kojem su živeli 10 meseci, te je na svakom ćošku prljavština.

U kupatilu se svuda nalazi otpad, a u delu gde je tuš pločice su potpuno prljave.

Kreveti i dušeci su ispolivani i isflekani, a nameštaj isprskan i uništen, ali je ubedljivo najgora kuhinja koja je izazvala najveće gađenje gledaoca.

Ono zbog čega je svima koji su prisustvovali finalnoj žurci pripala muka jeste stanje u frižideru, u kojem su prljavština, buđava hrana i ostaci iste u talozima u svakom delu i fioci.

Na stolu, kao i na drvenim vratima stoje potpisi i razne poruke, neke su ljubavnog karaktera: "Željko i Miljana" u srcu, "M+t=beba", dok su neke veoma jezive: "Ja sam psihopata", "Nikada više u rijaliti! M.K."...

Inače, za svaki početak nove rijaliti sezone, produkcija se potrudi da kako unutrašnjost, tako i celokupno imanje izgledaju besprekorno, međutim, učesnici brzo sve unište, pocepaju i isflefaju.

Bonus video:

06:39

Prva izjava pobednice Elite 7

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track