OTKRIVENI DETALJI UGOVORA UČESNIKA ELITE! Ovo su stroga pravila, kršenjem su gubili honorare! Svi su ovo morali da potpišu
Foto: Petar Aleksić

OTKRIVENI DETALJI UGOVORA UČESNIKA ELITE! Ovo su stroga pravila, kršenjem su gubili honorare! Svi su ovo morali da potpišu

Rijaliti -

Rijaliti "Elita 7" završen je u subotu, a pobednica je Anita Stanojlović. Tokom svake sezone učesnici moraju strogo da poštuju pravila ponašanja koja im stoje u ugovoru, a svako kršenje novčano je kažnjivo.

Pred ulazak u rijaliti učesnici su potpisivali ugovore i upoznati su sa pravilima koja vladaju na imanju, a sada je otkriveno i koja su to pravila.

Elita, Finale, Proglašenje pobednika, Pobednik, Pobeda, Anita Stanojlović, Pobednica, Aneli Ahmić
foto: Petar Aleksić

- U Eliti ste ograđeni i svako napuštanje ograđenog dela se kažnjava. Učesnicima je zabranjen razgovor sa ljudima iz obezbeđenja. Učesnici moraju da nose svoje bubice stalno, sem kad legnu uveče da spavaju - od trenutka skidanja bubica zabranjen je razgovor među učesnicima. Gašenje bubica, kao i njihovo skidanje, strogo se kažnjava. Bubice se moraju nositi pravilno, ne smeju se vaditi iz torbice, gasiti, niti se na bilo koji način sme ometati rad mikrofona. U Eliti je dozvoljeno komunicirati jedino govorom. Šaputanje, govor znakovima, dopisivanje je zabranjeno i kažnjava se. Spavanje u toku dana je strogo zabranjeno. Odabranima je spavanje dozvoljeno do 12h.

- Svaki učesnik je dužan da u svakom trenutku odgovori na zahteve produkcije, što podrazumeva saradnju sa reporterima, rediteljima, snimateljima, organizatorima. Odbijanje saradnje kao i vređanje članova produkcije, pominjanje produkcije i RTV Pink u negativnom kontekstu produkcija će smatrati prekršajem i sama će određivati vrstu kazne.

- Svaki učesnik dužan je da nekoliko puta u toku dana, kada organizatori zatraže, promeni baterije u bubicama, kao i da istrošene baterije vrati. Strogo je zabranjeno potrošene baterije bacati bilo gde.

- Učesnici uvek treba da imaju na umu da zaposleni u produkciji u svakom momentu čuju njihove potrebe. Potrebno je samo da budu strpljivi, a produkcija će se potruditi da u najkraćem mogućem vremenu reši problem. Od problema i potreba zavisi koliko de vremena biti potrebno da se odgovori na iste.

- Zabranjeno je pominjati produkciju i ljude koji rade u produkciji. Njihova imena i svoje lično mišijenje o produkciji, zaposlenima i načinu ophođenja produkcije prema učesnicima, učesnici treba da zadrže za sebe.

Elita
foto: Printscreen

- Pušenje je dozvoljeno samo napolju i u pušionici. Skakanje u bazen i u jezero je strogo zabranjeno.

- Zabranjeno je premeštanje nameštaja i inventara iz jedne kuće u drugu, uništavanje nameštaja, pisanje po nameštaju, zidovima i fasadama. Strogo je zabranjeno pomeranje kreveta jer su fiksirani i namešteni onako kako Veliki pef misli da treba da stoje.

- Svako uništavanje enterijera i inventara je strogo zabranjeno, a Veliki šef ima pravo da honorarima kazni svakog učesnika koji nešto uništi. Obavezno je skidanje bubica pre ulaska u bazen, ali ih morate vratiti istog momenta kada izađete iz vode. Sunčanje bez bubica je strogo zabranjeno.

- Vođa jednom nedeljno bira svoje potrčke, i oni mogu biti i među Elitom i među Odabranima. Učesnici glasanjem odlučuju ko će od dva potrčka biti nominovan, drugog nominovanog biraju gledaoci, a trećeg nominovanog biraju Odabrani u svojoj kući na zasebnom sastanku. Nominovani takmičar kojeg biraju Odabrani mora biti iz Elite.

- Nominovani učesnici smeju komunicirati jedino sa vođom i ne smeju napuštati izolaciju osim za odlazak u toalet. Svi učesnici su obavezni da prisustvuju sastancima koje organizuje Veliki šef, čitanju pisama kao i emisijama.

Maja Marinković
foto: Printscreen

- Plivanje u jezeru je strogo zabranjeno osim kada Veliki šef dozvoli.

- Svako nasrtanje na članove obezbeđenja biće automatski kažnjeno tromesečnim honorarom.

- Veš je dozvoljeno kačiti i sušiti samo u prostoriji koja je predviđena za to ili u toaletu.

- Neodlazak u zatvor na zahtev produkcije, bilo kog člana produkcije ili obezbeđenja se kažnjava honorarom.

Ivan Marinković
foto: Printscreen

- U kuću Odabranih smeju ulaziti samo Odabrani i vođa. Odabrani moraju prisustvovati čitanju pisama u Beloj kući, ali kada stigne pismo samo u kuću Odabranih ostali učesnici im se ne smeju pridružiti. U kući Odabranih uvek je upaljen šporet. Odabrani učesnici imaju pravo prvenstva ulaska u prodavnicu. Odabranima svake nedelje sledi određeni broj žetona za pranje i sušenje veša, dok će elita žetone morati da zasluži. Odabrani će dobijati kafu i sredstva za čišćenje kuće i neće morati da ih kupuju za razliku od Elite. Odabrani neće plaćati usluge u salonu lepote i imaće pravo prvenstva u odnosu na Elitu. Odabrani će za svaku žurku dobijati po 500 din.

Kurir/Alo/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:10

Bivša žena Ša trci u tanga kupaćem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track