"DA POKUCAM NA NJIHOVA VRATA UBILI BI ME!" Ša i Miona nakon suočavanja sa njenom porodicom: Čemu tolika doza mržnje prema meni?!
Foto: Printscreen

"DA POKUCAM NA NJIHOVA VRATA UBILI BI ME!" Ša i Miona nakon suočavanja sa njenom porodicom: Čemu tolika doza mržnje prema meni?!

Rijaliti -

Bivši rijaliti učesnici Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša bili u žiži javnosti tokom učešća, ali i nakon izlaska iz "Elite", kada je Miona odabrala da po napuštanju Bele kuće ne ode sa porodicom kući, već da ode u dom svog dečka, iako su njeni najmiliji jasno naglasili da bi je se u tom slučaju odrekli.

Oni su sinoć zajedno su gostovali u emisiji "Elita narod pita", gde su progovorili o prvom susretu sa porodicom Jovanović dan nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima.

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Dvoumila sam se po izlasku da li da idem kući ili kod Nenada. Nisam imala živaca za taj razgovor na putu do kuće, bio mi je potreban san, a ne rasprava. Sklonila sam se i otišla. Sutradan sam otišla do kuće, bila je blaža situacija, nadam se da će vremenom biti bolje - rekla je Miona.

- Znao sam njihov stav prema meni, svim silama su pokušavali da nas razdvoje. Neće mi nikad biti jasno čemu tolika doza mržnje prema meni. Ja razumem da se neko protivi vezi, ali brutalne izjave ne kapiram. Bespotrebno je, moji roditelji se nisu oglašavali sve dok im ja to nisam rekao da rade. Šta god da se dešavalo u rijalitiju, njeni roditelji je trebalo da je sačekaju, da porazgovaraju, na miru... Meni je žao što je tako ispalo, voleo bih da se oni čuju, zategnuta je situacija - rekao je Nenad.

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Ša je otkrio zbog čega nije ušao u njihovu kuću da popriča sa Mioninim roditeljima.

- Gde da pokucam na vrata, da me ubiju?! Ako budu želeli, možemo da sednemo da popričamo. Između njih nema mržnje, ali postoji inat. Voleo bih da se sve reši, da imaju normalan odnos sa ćerkom - rekao je Ša.

Bonus video:

01:05

Otac Nenada Aleksića Ša o Mioni i njenoj porodici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track