"BOLI ME, SAMO TO NE POKAZUJEM" Miona Jovanović konačno pokazala emocije, priznala sve što joj leži na duši: Nisam dobro postupila
Foto: Printscreen

sve iznela javno

"BOLI ME, SAMO TO NE POKAZUJEM" Miona Jovanović konačno pokazala emocije, priznala sve što joj leži na duši: Nisam dobro postupila

Rijaliti -

Miona Jovanović odabrala je da po izlasku iz rijalitija sa svojim dečkom Nenadom Aleksićem Ša ode u njegov dom, zbog čega se njena porodica smrtno uvredila, te odlučila da prekine kontakt sa njom.

Ona je dan kasnije posetila roditelje u Kragujevcu, a kako je istakla, nisu je ispratili kad je izlazila iz kuće.

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Miona, iz pouzdanih izvora čuo sam da nisi nimalo u ljubavi sa roditeljima - rekao je Milan.

- Da, bili su ljuti i ušli smo u raspravu zbog nekih stvari koje su se desile. Ja sam ljutito izašla iz kuće i ušla u taksi, niko me nije ni ispratio. Majka me otpratila sa Instagrama. Dok sam bila u rijalitiju, bila je aktivna i kačila nešto. Kad sam izašla, videla sam da me nije pratila opet - objasnila je Miona.

- Da li te to boli, tata je baš vezan za tebe - upitao je Milan.

- Da, svi su vezani za mene, ali ja to ne volim da pokazujem. Nisam baš najbolje postupila, ali to je bilo instinktivno - rekla je Miona.

- Kad si osvojila osmo mesto, imala si raspravu sa roditeljima. Da li si već tad donela odluku da ćeš ići kod Ša - upitao je voditelj.

- Dvoumila sam se i dok se nije proglasio pobednik. Nisam želela raspravu, trebao mi je odmor i bolje što sam se sklonila. Sutradan sam otišla kući i bilo je malo blaže. Nadam se da će vremenom biti bolje - kazala je Miona.

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Ša, da li si znao da je ovoliko teško sa njenim roditeljima - pitao je Milan.

- Znao sam to od Nove godine, video sam njihove stavove i poglede. Pokušavali su da nas razdvoje svim silama. Jasno mi je da nisu za ovu vezu, ali nije mi jasna ta mržanja prema meni. Moji roditelji se nisu mešali. Voleo bih da popričam s njima, ali vidim da je situacija zategnuta - odgovorio je Ša.

Bonus video:

00:08

Ṣ̌a odvezo Mionu kuci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track