OVO JE ZVANIČNO PRVA UČESNICA "ELITE 8"! Oglasio se Pink: Mlada devojka je za sada NEPOZNATA javnosti, a evo ko je i čime se bavi!
Foto: Shutterstock, NEMANJA NIKOLIĆ

svi detalji o prvoj učesnici

OVO JE ZVANIČNO PRVA UČESNICA "ELITE 8"! Oglasio se Pink: Mlada devojka je za sada NEPOZNATA javnosti, a evo ko je i čime se bavi!

Rijaliti -

Direktorka zabavnog programa TV Pink, Milica Mitrović, na svom Instagram profilu obavestila je sve da je kasting za novu, osmu sezonu "Elite" u toku, a sada je poznato ime i prezime prve učesnice "Elite 8".

Reč je o Ivani Keneški, fotomodelu iz Beograda. Ova mlada prelepa devojka, nedavno je izašla iz emotivne veze, te je još uvek ranjiva i nespremna za novu ljubav. Specifičnost projekta "Elita 8" u kom će učestvovati, donose joj nepredvidive situacije u kojima se prilagođava u zavisnosti od intenziteta emocija koje je u datom trenutku vezuju za neku osobu.

Ivana nema Instagram i nije virtuelni tip, ali joj baš zato Elita, kao način uspostavljanja međuljudskih odnosa, predstavlja izazov, zabavu i šansu da pokaže da lepota nije samo spoljašnji prikaz ličnosti, već sklop mentalne i karakterne jačine i onoga što određena ličnost emituje spolja.

Po struci je fizioterapeut, a planira da znanje iz medicinskih nauka bude njeno dopunsko usavršavanje nakon što se okuša u džet-set svetu, koji je privlači. Obožava noćne izlaske, a iz teretane ne izbija, jer voli da vežba i to redovno radi.

Kurir/Pink

Bonus video:

00:05

Taki Marinković stigao u besnim kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track