IVAN MARINKOVIĆ POKAZAO DA I DALJE PATI ZA NJOM! Objavio fotku iz stana i sve rastužio, ne može da se navikne na jedno... (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

prolazi kroz težak period

IVAN MARINKOVIĆ POKAZAO DA I DALJE PATI ZA NJOM! Objavio fotku iz stana i sve rastužio, ne može da se navikne na jedno... (FOTO)

Rijaliti -

Ivan Marinković trenutno prolazi kroz težak period i suočava se sa svim problemima koje razvod nosi sa sobom.

Bivši rijaliti učesnici, Ivan i Jelena Marinković, ušli su u "Elitu" kao bračni par i ništa nije slutilo da će pred sam kraj rijalitija doživeti ljubavni brodolom.

Jelena Marinković
foto: Printscreen Instagram

Naime, Jelena je prevarila Ivana sa cimerom Urošem Rajačićem, nakon čega su usledile brojne svađe, prozivke i iznošenje "prljavog veša" nakon šest godina zajedničkog života.

Marinkovići su odlučili da se nakon izlaska iz rijalitija razvedu, a Ivan je molio Jelenu da mu da njihovog zajedničkog psa Beku, za kojeg se mnogo vezao.

Elita, Finale, Ivan Marinković
foto: Petar Aleksić

Njegova još uvek zakonska supruga nije htela ni da čuje za tu ideju, a Marinković je na svom Instagram profilu objavio Bekinu fotku i tako svima stavio do znanje koliko pati za njom.

Podsetimo, Marinkovićka se nedavno pojavila na žurci povodom završetka "Elite", na kojoj ju je bivša cimerka Žana Omnia Đorđević pretukla. Jelena je tom prilikom zadobila lakše telesne provrede i otišla u Urgentni centar u kojem su joj stavili kragnu.

Bonus video:

04:15

Mensur o rijaliti ucesnicima i emotivnom zivotu: Ludo volim, ali sam sam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track