"SVETISLAVE SA ZVEZDARE, ŽELIM TI..." Matora poslala BRUTALNU PORUKU Anđelu nakon što se pohvalio da je kupio stan: On je FETIŠAR!
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

iskrena

"SVETISLAVE SA ZVEZDARE, ŽELIM TI..." Matora poslala BRUTALNU PORUKU Anđelu nakon što se pohvalio da je kupio stan: On je FETIŠAR!

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora progovorila je o aktuelnim temama vezanim za bivše učesnike "Elite", a očekivano, reči je bilo i o njenoj bivšoj ženi Aniti Stanojlović i njenom sadašnjem dečku Anđelu Rankoviću, sa kojima je na ratnoj nozi.

Najpre je otkrila šta se dešava s Anitinim mobilnim telefonom, tačnije SIM karticom koja je još uvek kod Matore u Železniku.

Zadruga elita, Anita Stanojlović
foto: ATAImages/ Antonio Ahel

- Kod kuće mi je telefon, nije mi on još stigao na red. Ma, lagano, ima vremena za sve, trajaće ovo (smeh) - rekla je Matora, a potom se osvrnula na brojne najavljene tužbe kako protiv nje, tako i protiv njene porodice.

- Ništa mi nije stiglo. Da budem tužibaba neću, a oni ako me tuže, rado ću se odazvati i poslati kontratužbe. Imam i ja da tužim, ali me smara da se bavim time, pre ću s mamom, tatom i Dunjom otići u banju. Sutra idem da se nađem sa mojom advokaticom, da platim razvod i da vidim šta se sve i kako tu izdešavalo. Ja nisam taj tip da tužam, da kao neki budem u talu sa advokaticom, da tužim što više učesnika rijalitija, pa da pare delimo pola-pola. Meni su to glupe stvari - objasnila je Matora, a potom prokomentarisala to što je Anđelo pre par dana kupio stan.

Elita, Finale, Anđelo Ranković
foto: Petar Aleksić

- Neka je sa srećom Svetislavu sa Zvezdare, sve najbolje mu želim, neka je živ i zdrav! Nadam se da će živeti sa Anitom i malim. Ja im sve najbolje želim - rekla je Matora, a potom otkrila šta bi Anđelu, hipotetički, poklonila za useljenje.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen

- Ne znam šta bih mu poklonila, morala bih da razmislim, sada nisam nešto kreativna. Svakako, sigurno bi se našlo nešto za njega u seks šopu. On je fetišar stari, našlo bi se nešto za njega - rekla je Matora.

kurir.rs/pink

Bonus video:

06:34

STARS EP 349

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track