"DAVALA SAM 8.000 € NEDELJNO PO KLUBOVIMA, 60.000 € NA IZLASKE" Matora spiskala honorare za tren, a ovako je nekada izgledala
Foto: Petar Aleksić

Davala sam 8.000 € nedeljno po klubovima, 60.000 € na izlaske

"DAVALA SAM 8.000 € NEDELJNO PO KLUBOVIMA, 60.000 € NA IZLASKE" Matora spiskala honorare za tren, a ovako je nekada izgledala

Rijaliti -

Učesnica rijalitija Jovana Tomić Matora rijaliti karijeru započela je 2015. u "Parovima", gde ju je publika gledala dve sezone. Onda je 2017. postala učesnica "Zadruge" i u svakoj je bila od početka do kraja.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen

- Rijaliti je postao moj posao! To je karijera od koje može odlično da se živi, posebno ako se poštuju pravila. Za šest sezona "Zadruge" zaradila sam više od pola miliona evra, i to kad se oduzmu kazne - pohvalila se Tomićeva i otkrila u šta je ulagala taj novac:

Elitovizija, Jovana Tomić Matora
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Imam kafić, a jedno vreme sam držala i restoran. Ostatak je otišao na "ribe" i uživanje. Između sezona sam napolju bila po dva meseca. Rasipala sam se parama kao luda. Trošila sam 8.000 evra nedeljno po klubovima i restoranima. Čak 60.000 evra sam bacila na izlaske! Ceo jedan stan - govorila je Matora, a preneo je "Informer".

Naime, rijaliti veteranka potpuno je drugačije izgledala dok nije počela da se oblači kao muško. Ona je uspela da skrene pažnju gledalaca zbog svog karakterističnog stava i načina odevanja, ali i zbog svog priznanja da voli žene.

Na društvenim mrežama osvanula je stara Jovanina fotografija koja ukazuje na to da je nekada izgledala potpuno drugačije, što je pokrenulo lavinu komentara.

Na pomenutoj fotografiji od pre nekoliko godina Matoru bi, u prvi mah, retko ko prepoznao, budući da je za noćni izlazak odabrala elegantnu košulju sa dubokim dekolteom, prigodan nakit, ali i jaku šminku i ispeglanu kosu, bez koje većina devojaka ne bi mogla da zamisli odlazak u noćni klub.

"Matora će dobiti zabranu prilaska"

Podsetimo, Anita Stanojlović odnela je pobedu u "Zadruzi 7 elita" i kući odnela nagradu od 100.000 evra.

Anita je u rijaliti ušla sa Jovanom Tomić Matorom sa kojom je u tom trenutku bila u braku, a njih dve su nedavno potpisale papire za razvod koji su im stigli iz Crne Gore gde je i obavljeno građansko venčanje.

Naime, Matora je nedavno obrisala sve zajedničke fotografije koje je imala sa Anitom, obrisala je opis, a njoj sada na profilu samo piše: Jovana Tomić i status: "Život je lep, jedino ako želiš da bude takav".

- Matora će dobiti zabranu prilaska, čim budem došla u Kruševac. Bojim se svega, pokazala je na šta je sve spremna. Dobiće zabranu prilaska, kao što je već dobila tužbu. I da u mobilnom ima nešto što može da mi naškodi, to me ne zanima. Novi telefon, novi život, samo moja kartica, lični podaci, slike mog deteta, ostalo mi ništa ne treba - rekla je Anita.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

07:28

STARS EP 352

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track