"OSEĆAM SE LOŠE, SVE ME BOLI" Oglasila se Slađa Lazić nakon operacije, želi da liči na Anu Korać! Bivša učesnica Elite u zavojima
Foto: Petar Aleksić

"OSEĆAM SE LOŠE, SVE ME BOLI" Oglasila se Slađa Lazić nakon operacije, želi da liči na Anu Korać! Bivša učesnica Elite u zavojima

Rijaliti -

Bivša učesnice "Elite", Slađa Lazić prethodnog dana je otišla na jednu privatnu beogradsku kliniku kako bi se podvrgla čitavom setu plastičnih operacija posle kojih bi trebalo da, po njenoj želji, zaliči na Anu Korać.

Slađa Lazić
foto: Printscreen

Ona se danas oglasila za domaće medije i otkrila da se oseća jako loše, jer ima velike bolove, a da od otoka na licu jedva govori.

- Osećam se loše, sve me boli. Otekla sam baš, lice mi je oteklo baš - izjavila je Slađa.

Elita, Finale, Jelena Ilić, Slađa Lazić
foto: Petar Aleksić

Podsetimo, kada se prvi put pojavila u rijalitiju predstavlja se kao veliki fan Stanije Dobrojević, te je nekoliko puta govorila koliko se divi njenoj lepoti i izgledu. Družila se sa Majom Marinković a vremenom su postale i najbolje drugarice, iako je prijateljstvo nakon izvesnog vremena puklo.

Za sebe tvrdi da je jedna od "najboljih riba" koja je kročila u rijaliti, i da neće prestati sa intervencijama dok ne dovede svoj izgled do savršenstva.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

07:28

STARS EP 352

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja