"IZVINJAVAM SE JER NISAM U STANJU..." Aneli se oglasila iz Sarajeva i javno obratila fanovima: Ovo mi je prioritet...
Foto: Petar Aleksić

"IZVINJAVAM SE JER NISAM U STANJU..." Aneli se oglasila iz Sarajeva i javno obratila fanovima: Ovo mi je prioritet...

Rijaliti -

Aneli Ahmić nedavno je napustila rijaliti "Elita" u kome je osvojila drugo mesto. Nekoliko dana nakon kraja sezone otišla je u porodičnu kuću kako bi nadoknadila vreme sa svojom mezimicom.

Elita, Finale, Proglašenje pobednika, Pobednik, Pobeda, Anita Stanojlović, Pobednica, Aneli Ahmić
foto: Petar Aleksić

Pre nekoliko dana otputovala u Sarajevo, a sada se oglasila na Instagramu i najavila drastične promene.

- Želim da se zahvalim svima, celokupnoj mojoj podršci, hvala vam, ljudi! Ja se sada izvinjavam svima koji mi pišu u inbox i daju mi reči pohvale, izvinjavam se, jer nisam baš u stanju svima da odgovorim, jer vas ima baš puno.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen

- Dok se malo stabilizujem, odmah ću vam odgovoriti na poruke. Upravo sam sa ćerkicom, želim malo više njoj sada da se posvetim, ona mi je prioritet. Takođe ću se za par dana uključiti lajv i tu mi možete postavljati pitanja na koja ću odgovoriti - napisala je Aneli putem svog Instagrama.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen

Podsetimo, Ahmićeva je nedavno gostovala u emisiji "Narod pita" i brutalno se posvađala sa bivšim partnerom Markom Janjuševićem, a tom prilikom mi je uputila salvu uvreda uživo.

- Narkomanu jedan, vraćaj svoje dugove, na mojoj kartici i te kako ima novca i previše. Smradu jedan, ti ćeš meni nešto da pričaš, ja sam uvek bila dama i gospođa. Ti si bio taj kome je moralo da se daje za suši ispod jakne. Ti si taj koji je žickao pare, sram bilo i tebe i Snežu koji izmišljate laži, ona se sad ne javlja jer laže za tebe - rekla je Aneli.

Bonus video:

07:11

Prva izjava drugoplasirane učesnice Aneli Ahmić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track