OGLASILA SE ALEKS NAKON PRIZNANJA O NOVOM DEČKU! Isplivala fotka iz kreveta, ne mari mnogo za Filipove PROZIVKE (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

SVE JOJ JE POTAMAN

OGLASILA SE ALEKS NAKON PRIZNANJA O NOVOM DEČKU! Isplivala fotka iz kreveta, ne mari mnogo za Filipove PROZIVKE (FOTO)

Rijaliti -

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Aleks Nikolić i njen tadašnji verenik, Filip Car, koji ju je tokom iste sezone i verio pred milionima gledalaca, dobili su naslednicu Leonu.

Filip se sinoć uključio u uživo emisiju "Narod pita" kako bi se suočio sa Majom Marinković, te dok je raspravljao sa njom otkrio je da ga upravo Aleksandra zove tokom poziva, što je mnoge šokiralo. Nakon toga, Aleks se oglasila, poslavši voditelju poruku:

Filip Car, Aleksandra Nikolić, Maja Marinković
foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

- Rekla sam mu da me ne uznemirava, imam nekoga u životu, ova agonija mi ne treba. Nisam ni znala da se uključio u emisiju, kad sam ga pozvala - pročitao je Darko Aleksandrinu poruku.

Ona se jutros ponovo oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je za dobro jutro podelila sliku sa ćerkom Leonom i pokazala pratiocima kako njih dvoje uživaju čim otvore oči.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen Instagram

Inače, Car se danas oglasio i žestoko progovorio o priznanju majke njegove ćerke Leone da ima novog partnera.

- Znao sam ja čim je ona odugovlačila dolazak i naprasno odlučila da ne dođe da ima nekoga, ali uvek su sve oči uprte u mene kad je preljuba u pitanju, pa tako u mojoj senci prođu mnoge stvari! Dobio sam saznanje da ima nekoga i pokušao sam sa njom stupiti u kontakt, ali kao i obično nije se javljala. Na kraju mi je priznala kad sam izneo činjenice koje znam pa aj da prizna, bezbolnije je. Aleksandra samo deluje ekstremno glupa, nije ona nimalo glupa! Nije ona kriva nego ja, tražim ženu u rijalitiju je**te! Devojka je stigla u dva meseca da se izoperše i izbotoksira, nađe novog lika, raskine sa mnom i svašta još nešto, al' glavno da je Filip loš jer bolesni fanatici ispranog mozga sve svaljuju na mene - rekao je Car.

kurir.rs/pink

Bonus video:

00:08

Dok mu Aleks čuva ćerku, evo šta radi Car

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track