TEODORA I BEBICA OTIŠLI NA PRVO ZAJEDNIČKO PUTOVANJE: Mnogi nisu verovali u njihovu ljubav, a sada je sve jasno (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

TEODORA I BEBICA OTIŠLI NA PRVO ZAJEDNIČKO PUTOVANJE: Mnogi nisu verovali u njihovu ljubav, a sada je sve jasno (FOTO)

Rijaliti -

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić su par iz "Elite" za koji je retko ko verovao da će opstati nakon završetka rijalitija.

Nenad Macanović Bebica
foto: Printscreen Pink

Međutim, po svemu sudeći njima sjajno ide, pa su čak otišli i na svoje prvo zajedničko putovanje.

Bebica i Teodora su na svojim društvenim mrežama podelili nekoliko fotografija sa Zlatibora i pokazali svojim fanovima kako uživaju na planini.

Njih dvoje su pozirali nasmejani, a Teodora je na jednom od slika imala jako provokativnu haljinu, zbog koje su njene grudi bile u prvom planu.

Teodora Delić
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Bebica je po izasku iz " Elite"progovorio o bivšoj devojci Miljani Kulić i otkrio da li će ostati u kontaktu sa njom.

- Nisam očekivao da će Miljana biti diskvalifikovana, ne znam šta se desilo, šta je uradila. Sama je odbrala da to bude tako. Ona je i ranije teško podnosila nominacije i procente, mislim da je to presudilo. Bila je razočarana i zato je otišla, plašila se plasmana. Ja se nisam čuo sa njom, nemam potrebu, imamo naše procese na sudu, završiće se sve na sudu, samo u tim slučajevima ćemo se videti. Očekujem da će Miljana pokušati da naruši moj odnos sa Teodorom, bilo je svega u rijalitiju - rekao je Bebica.

Kuirir.rs/Pink.rs

Bonus video:

11:38

OČEKUJTE EKSPLOZIJU ZABAVE I EKSKLUZIVA! Voditelji nove emisije Stars Specijal: Bavimo se temama o kojima DRUGI NE SMEJU DA GOVORE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track