Bojana Pavlović odlučila je da prekine ćutnju i iznese nepoznate detalje o Anđeli Šparavalo.

20240714-11-35-07eon--kanali.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Iako nije želela do sad preterano da komentariše detalje njihovog raskida, nije mogla da ostane imuna na njeno oglašavanje u medijima, zbog čega je javno obelodanila poruke na kojima se vidi da je pokušavala da dođe do nje i nakon razlaza.

20240722-08-40-59isplivale-mracne-tajne--gledateljka-raskrinkala-bojanin-zivot-u-domu-bebica-poc.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Bojana Pavlović nije više mogla da se suzdrži, te je na svom instagram profilu objavila poruke koje joj je slala Anđela Šparavalo nakon što ju je Pavlovićeva ostavila u apartmanu u Beogradu i pobegla od nje u Novi Sad.

Sada, Bojana je rešila da se ne zaustavlja u nameri da pokaže Anđelino "pravo lice", te je objavila fotografiju same sebe u ogledalu (pošto je ona kroz svoje učešće često isticala da je ona ogledalo učesnika koji je napadaju), te je i objavila još poruka i dokaza.

20240728-13-44-06.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Jedna fotografija posebno je privukla svima pažnju, a reč je o fotografiji koju joj je Anđela poslala iz bolnice.

Naime, Anđela joj je poslala fotografiju svoje ruke, kako je priključena na infuziju, a pored toga, slala joj je i njihove zajedničke fotografije na kojima je molila da se pomire.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

Kurir televizija OČEKUJTE EKSPLOZIJU ZABAVE I EKSKLUZIVA! Voditelji nove emisije Stars Specijal: Bavimo se temama o kojima DRUGI NE SMEJU DA GOVORE