Bivša učesnica "Elite", Jelena Ilić Marinković, javno je prevarila svog supruga Ivana Marinkovića, priznavši aferu sa, takođe, bivšim učesnikom "Elite", Urošem Rajačićem, te se sad oglasila nikad žustrija.

Jelena Ilić Marinković digla je ogromnu prašinu u javnosti kada je priznala aferu sa Urošem Rajačićem, te je danima nakon toga sve do Uroševog ispadanja pred superfinale, bila prisna sa Rajačićem.

20240721-08-15-40kontaktiraj-je-kad-budes-sam--ivan-optuzio-jelenu-da-laze-za-postojanje-devojke-.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Te tako, njen suprug Ivan, otkrio je u emisiji "Narod pita" da je na pozadinu od telefona, pored njihovog kučeta Beke, stavio i fotografiju Uroša Rajačića jer ga je on, kako je tada rekao, spasio.

S obzirom na to da je u emisiji Amidži šou, koja se snimala dan nakon superfinalne žurke, Aneli Ahmić pokazala da je Ivan tada i dalje na pozadini držao Jeleninu fotografiju, ona se sad oglasila, te dala svoj sud.

20240714-12-37-06eon--kanali.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

- Što se tiče Ivana, to je bilo kada smo tek izašli, Amidži je sniman odmah nakon žurke, sada su Uroš i Beka, što je iskopirao Dejana Dragojevića, on je tako kačio Carevu sliku - rekla je Jelena, pa prokomentarisala Uroša, s kojim je prevarila Ivana.

- Za Uroša Rajačića nemam komentar, njegova stvar - zaključila je Jelena.

kurir.rs/pink

Bonus video:

Kurir Mensur o rijaliti ucesnicima i emotivnom zivotu: Ludo volim, ali sam sam