Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović imali su žustru svađu o kojoj je govorio ceo komšiluk, a nakon skandala se je u stan došao i reperov otac Zoran, o čemu su javno posvedočile i njihovi prvi susedi.

Naime, Zoran je prilikom posete sinu rekao da ne treba probleme u svom domu da rešavaju tako da svi čuju, već da treba da budu tihi jer su pod velikom lupom javnosti.

whatsapp-image-20240714-at-4.44.44-am.jpg
Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

- Ša je ugostio oca, tu je bila i Miona, a preko medija je saznao za skorašnje nesuglasice koje su imali. Zoran je Nenadu rekao: "Sine, nisu ti potrebni više skandali i svađe. Nema potrebe za tim. Treba da se fokusirate na dobre stvari, da narodu pokažete koliko se volite, a ne da se svađate i da vam na tome bude fokus. Svaki problem se da rešiti, tome sam te učio od malih nogu, tako da samo malo treba da mućneš glavom. Miona ćerko, ne treba vam svađa, mnogo problema je sada iza vas" - otkrio nam je dobro upućen izvor.

Podsetimo, bivši učesnici rijalitija "Elita" Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović već neko vreme navodno nemaju problema u vezi, ali se svakodnevno javljaju opaske članova njihovih porodica. Naime, u emisiju "Narod pita" uključila se preksinoć Nenadova majka, koja se obratila Mioninoj porodici, a sada komšije otkrivaju da se par često svađa, i to usred bela dana, u stanu u kom zajedno živi.

zoran-aleksic.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

- Miona i Ša se odlično slažu otkako su izašli iz rijalitija, ali već neko vreme svedočimo svađama kakve dosad nismo čuli. Čačkaju se usred dana, čuje se buka iz stana. To su tanki zidovi, izolacija je u celoj zgradi loše odrađena i normalno je da se čuje šta vam radi prvi komšija. Ovde ih svi znamo, uredno se javljaju, stvarno su kulturna deca, ali od buke nekad ne može da se živi - priča nam komšinica.

Kurir/Republika

Bonus video:

Kurir Ṣ̌a nakon Elite, i dalje nesvestan svog ponašanja