Anđelo Ranković i Anita Stanojlović nastavili su svoju ljubavnu vezu i po izlasku iz "Elite", a bivši rijaliti učesnik je otkrio kad planira da zaprosio svoju devojku.

20240730-12-58-46--andjelo7--instagram-photos-and-videos.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Naime, u emisiji se uključila gledateljka koja je upitala Anđela kad on i Anita planiraju da stanu na ludi kamen.

- Dobro veče, Ljiljana iz Beograda kraj telefona. Anđelo, veliki pozdrav za tebe. Puno pozdravi Anitu. Nemam najbolje mišljenje o Janjušu, ali ne želim ništa loše da mu kažem. Anđelo, Anita se mnogo popravila pored tebe. Kulturan si momak i želim vam puno sreće. Kad ćeš veriti Anitu? - istakla je gledateljka.

- Hvala puno. Ona jeste divna devojka, samo je potrebno bilo da neko uvidi sve njene kvalitete. Vreme će pokazati, sve ide svojim tokom. Treba da pustimo da stvari idu svojim tokom. Polako, najbitnije da sada uživamo - kazao je Anđelo.

20240730-12-59-23----aniita.stanojlovic--instagram-photos-.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

- Što se tiče Janjuša, ja mu želim da nađe svoju srodnu dušu. Iskreno, smatram da treba da pronađeš nekog ko će da te usreći - kazala je gledateljka.

20240715-08-17-41ovo-nije-ocekivala--andjelo-iznenadio-anitu-u-studiju-poljupci-prste-na-sve-stra.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Podsetimo, Anita Stanojlović odnela je pobedu u rijalitiju "Elita" i osvojila 100.000 evra, a pored ove nagrade osvojila je i srce Anđela Rankovića.

U domaćim medijima osvanula je vest da su Anđelo Ranković i Anita Stanojlović raskinuli.

elita-zadruga-15072024-0410.jpg
ATAImages/ Antonio Ahel 
foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Pobednica "Elite" Anita Stanojlović, ovim povodom se oglasila.

- Nismo raskinuli. Imali smo problem sa Instagramom, tačnije ja nisam mogla da povratim brojne pratioce. Iz tog razloga su me posavetovali da zaključam profil kako bih dobila više pratilaca. U međuvremenu su se Anđelu sa profila obrisale sve zajedničke fotografije. Kada budem otključala profil, sve će biti normalno - rekla je Anita.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

Kurir Matora i Anita