Rijaliti sezona na Pink televiziji ne može da prođe bez članova porodice Kulić! Kako saznajemo, "krčka" se veliki povratak Miljane Kulić, koja je u prethodnoj sezoni bila diskvalifikovana pred sam kraj, ali i njene majke Marije!

Miljana i Marija su, juče 20. avgusta, u popodnevnim časovima, posetile zgradu Pinka na Dedinju, kako bi razgovarale sa čelnim ljudima. Tamo su se zadržale više od dva sata, a nakon njih na Pink su stigli Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović.

Još uvek nije potvrđeno da li će i Marija ući u rijaliti ili je juče došla samo kao Miljanina podrška, pošto Miksi ima maloletnog sina o kom uglavnom brine baka, dok je majka u rijalitiju.

3120337-asdasda-ls.jpg
Printscreen, Printscreen/Zadruga 
foto: Printscreen, Printscreen/Zadruga

Podsetimo, pre Kulića, Stefan Karić bio je u kabinetu Velikog šefa, Željka Mitrovića, kada je saopšteno da je Karić prvi, zvanični učesnik "Elite 8".

- Tebi je lako, tebe cice vole. Malo si ponekad nervozan, ali to si, koliko razumem, sredio? - upitao je Mitrović Karića tokom razgovora.

- Popravio sam se, sredio sam to. Nisam više kratkog fitilja, malo sam sazreo, što se kaže - naglasio je Stefan.

- Uvek ima druge šanse - dodao je Veliki šeg.

- Za mene treće - našalio se Karić, na konto toga što treći put ulazi u rijaliti i poručio svim gledaocima: "Gledajte, biće ozbiljan šou".

kurir.rs/republika