MIKA VASIĆ NAKON PROMENE POLA SPREMNA KAO ZAPETA PUŠKA ZA ELITU 8! Ana ne gubi vreme, pokazala svoje novo izdanje
Foto: Printscreen TikTok

poslednje pripreme

MIKA VASIĆ NAKON PROMENE POLA SPREMNA KAO ZAPETA PUŠKA ZA ELITU 8! Ana ne gubi vreme, pokazala svoje novo izdanje

Rijaliti -

Ana Nikolić, koja je pre promene pola bila poznata kao Mika Vasić, juče, 22. avgusta, pojavila se ispred zgrade Pinka u društvu supruga, s kojim planira da uđe u novu sezonu rijalitija "Elita 8".

Ana je odlučila da se upusti u ovaj izazov na nagovor supruga, koji je insistirao da se zajedno pojave u rijalitiju i pokažu svoj odnos široj publici.

Dok su poslednje pripreme u toku, Ana ne gubi vreme.

Juče je posetila frizera kako bi završila sve obaveze pre ulaska u "Elitu". Poznati frizer je na TikToku podelio snimak na kojem Ana pokazuje svoju novu frizuru.

@stefanmilanovofficial Da li prepoznajte ko je ovo? ❤️ zadruga 8 spremna za Anu Nikolic Vasic ❤️ #stefanmilanov1 #foryou ♬ original sound - Stefan Milanov

Na pitanje kako joj se dopada kosa, Ana je sa osmehom odgovorila: "Super, odlično." Zatim je frizer dodao: "Spremni smo za haos!".

Ostaje da vidimo kako će se Ana i njen suprug snaći u izazovima koje donosi "Elita 8", ali jedno je sigurno - publika može očekivati dramatičnu sezonu!

Mika Vasić
foto: Printscreen

Inače, Ana i njen suprug su prvi put progovorili o svom odnosu i otkrili gde su se upoznali, odnosno da li pre ili posle Mikine operacije.

- Upoznali smo se posle njene operacije, u početku mi je bilo toplo-hladno, ali prihvatio sam je. Upoznali smo se preko Instagrama, ja sam joj pisao -rekao je dečko Ane Nikolić.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

00:43

Mika i Giba promenili pol

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track