MARKO ĐEDOVIĆ IZNEO NOVE SKANDALOZNE DETALJE O ŽIVOTU IVANA MARINKOVIĆA, U SVE UMEŠAO I GOCU TRŽAN: Druže, ja i da imam dečka...
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

Društvene mreže gore

MARKO ĐEDOVIĆ IZNEO NOVE SKANDALOZNE DETALJE O ŽIVOTU IVANA MARINKOVIĆA, U SVE UMEŠAO I GOCU TRŽAN: Druže, ja i da imam dečka...

Rijaliti -

Sukob Marka Đedovića i Ivana Marinkovića intrigira javnost danima za nama. Ovaj rat je u sve većim razmerama, a po svemu sudeći Marko ne planira da se zaustavi, već je tek počeo sa iznošenjem prljavog veša iz života Marinkovića.

Đedović se sada oglasio na svom Instagram profilu i izneo nove dokaze protiv Marinkovića, a potom ga i žestoko potkačio.

Ivan Marinković
foto: Printscreen

- Čovek kome je jedini argument fal ja imam dečka i koje to(ali ništa nije pogodio jadan), vidi druže i da imam, bolje su tretirani nego tvoja deca od tebe tatice iz pakla - napisao je Đedović, pa dodao:

Goca Tržan, Marko Đedović
foto: Kurir Televizija, Petar Aleksić

- Odgovori na Lenine poruke što kaže da si joj rekao za ženu koja ti čuva drugo dete kome si nn da treba da umre, zašto šutiraš ženu, zašto si uhapšen, što pljačkaš sa sestrom ljude, zašto si alkholičar, zašto nemaš 2000 dinara u kući da jedeš, zašto kidnapuješ kerove, zašto kradeš salame i kon*ome po prodavnicama, odgovori Goci Tržan što je Raša kao otac Leni? Znaš kako, nekad je bolje nemati roditelje nego imati takvog kao ti, stoko nepismena znaš li kakve sve to posledice ostavlja na decu u razdvoju? - napisao je Đedović na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Jelena Marinković prevarila je svog supruga Ivana Marinkovića tokom boravka u "Eliti" zbog čega je par odlučio da se razvede.

kurir.rs/pink

Bonus video:

04:15

Mensur o rijaliti ucesnicima i emotivnom zivotu: Ludo volim, ali sam sam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track