SREĆNA U NOVOJ LJUBAVI! MATORA IMA NOVU DEVOJKU: Objavila sve javno, stegla je čvrsto, a jedan detalj otkriva mnogo toga (FOTO)
Foto: Petar Aleksić

SREĆNA U NOVOJ LJUBAVI! MATORA IMA NOVU DEVOJKU: Objavila sve javno, stegla je čvrsto, a jedan detalj otkriva mnogo toga (FOTO)

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora je u "Elitu 7" ušla sa svojom suprugom Anitom Stanojlović, sa kojom se venčala u Crnoj Gori naposredno pre početka rijalitija.

Iako su svi mislili da je njihov odnos savršen, ipak je došlo je do preokreta. Stanojlovićeva je ostavila svoju suprugu zbog Anđela Rankovića. Zbog celokupne situacije, njih dve su odlučile da se razvedu, a Tomićeva je krah braka teško podnela.

Elita, Finale, Jovana Tomić Matora
foto: Petar Aleksić

Izgleda da je Jovana sada definitivno prebolela svoju bivšu suprugu, te da je ponovo srećna u ljubavi. Naime, ona je sada na Instagramu podelila sliku na kojoj se vidi kako se drži za ruku sa ženskom osobom, zbog čega su svi pomislili da joj je to nova devojka.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreent

Dok jedni smatraju da je ona u vezi sa Stefani Grujić, sa kojom je nakon izlaska iz rijalitija postala mnogo bliska, postoje i oni koji smatraju da je to ipak neka druga devojka.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track