Rijaliti "Elita 8" uskoro počinje, a budući zadrugari došli su na sistematski pregled. Među ljudima koji će se useliti u Belu kuću nalaze se i neka dobro poznata lica među kojima su i bivši rijaliti učesnici Milica Dugalić i Đole Kralj. Bivši zadrugari ušli su u žestoku svađu pred našim kamerama, te su pale i teške reči.

- Moj vozač koji vozi automobil od 50.000 evra se toliko uplašio od nje - rekao je Đole i dodao da Milica nije normalna.

- Pa naravno da nisam normalna, među svima njima koji su normalni, ja sam jedina nenormalna. Na svaka tri meseca ja idem na sistematske preglede, izbačeni su mi čak i lekovi koji su mi ranije bili deo terapije. Ne mogu reći da sam u potpunosti spremna, ne istražujem nove učesnike jer želim da sama dam sud nakon što ih upoznam - rekla je Dugalićeva.

screenshot-4.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Ona je upoznala i prošlogodišnju rijaliti učesnicu, drugoplasiranu Aneli Ahmić.

- Upoznala sam Aneli. Ona je meni jedna slatka žena, svako ima prava da upravlja svojim životom kako on hoće - rekla je Milica i otkrila koji je motiv njenog ulaska.

djolekralj-1.jpg
Printscreen/Zadruga 
foto: Printscreen/Zadruga

- Ulazim zbog toga što volim izazov da vidim kako ću se snaći u ovim godinama. Ja mnogo volim rijaliti inače. Uvek pratim onoliko koliko sam u mogućnosti. Naravno, jedan od motiva mi je i novac.

kurir.rs/blic

Bonus video:

Kurir Mensur o rijaliti ucesnicima i emotivnom zivotu: Ludo volim, ali sam sam