Era Ojdanić potencijalni je učesnik "Farme", a njegova odluka nije puno začudila javnost s obzirom na to da je folker i radije bio deo rijalitija.

Era se prisetio svog prethodnog učešća na "Farmi" i tom prilikom otkrio da nije ulazio u "Elitu" zbog Lepog Miće.

sequence-03.01-49-53-04.still008.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Ja na selu i sad živim da se razumemo, iz ekologije ovakve dolazim. Evo da vidite sa kakvim emocijama dolazim na snimanje, kadrirajte da vidite kako sam se naježio. Emocije su prvo prijateljske i drugarske, Milica i ja smo prijatelji još od davnih dana - rekao je između ostalog Era, pa se dotakao i Lepog Miće koji je godinama bio učesnik "Zadruge" i otkrio da zbog njega nije bio deo rijalitija.

whatsapp-image-20240713-at-10.12.11-pm.jpg
Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

- To je pun pogodak, poskupeo sam mnogo, moram da se rešim od Lepog Miće koji mi je glavna konkurencija, on kad uđe ne možeš da ga isteraš. Moje mesto ne može da uzme niko, ja sam mnogo šarmantniji od njega. Samo da kažem za kraj da neki ljudi i debili kače kako sam ja poginuo već dva puta a najnovija vest je da sam poginuo na Ibarskoj magistrali, tako da samo demantujemo te budalaštine. Ja ne umirem tako lako, tako da ne kačite takve naslove, Bog sve gleda.

Kurir/Blic

Bonus video:

Kurir televizija "OPERACIJA BRUHA JE BAR 60% DELO DEVOJKE!" Era šokirao: Poželeo sam se seksa, ali je previše DIVLJA! Imam 77, a ne koristim hemiju