Drugoplasirana učesnica "Elite 7", Aneli Ahmić, ušla je u "Elitu 8". Ahmićeva je istakla da je došla po pobedu, ali i kako bi obezbedila sebe i ćerku, koju je dobila iz veze sa Asminom Durdžićem, sadašnjim dečkom Stanije Dobrojević.

aneli-ahmic.jpg
screenshot pink tv 
foto: screenshot Pink tv

Aneli i Asmin u poslednje vreme su se prepucavali putem društvenih mreža, a sve je iznenadio komentar Asminovog oca, Mustafe Durdžića.

On je na svom Fejsbuk profilu otkrio da postoji mogućnost da Asmina vidimo u "Eliti 8", kao i da je stvar dogovora oko honorara, te se tim putem direktno obratio produkciji Pink televizije.

- Ako želite Asminovo učešće u osmici i našu saradnju iz spoljnog sveta, onda treba da se dogovorimo o ceni - napisao je Asminov otac Mustafa Durdžić.

Aneli je pre samog ulaska otkrila da se od Janjuša, s kojim je bila u vezi tokom prethodne sezone, još uvek nije emotivno oporavila.

img20240908wa0002.jpg
Kurir 
foto: Kurir

- Janjuš i ja smo se čulii pre nekoliko dana, trebao je da dođe u Dubrovnik kako bi se videli, nije došlo do toga i na tome će se naš kontak i završiti - rekla je Aneli i dodala:

- Ne kajem se zbog veze sa Markom, njega sam tada iskreno zavolela i sve bih ponovo isto uradila. Želela sam da se vidim sa njim, nadala sam se da će doći do pomirenja, ali prevladao je razum i srećna sam zbog toga - kazala je ona.

Kurir/Alo/Preneo: I.L.

Bonus video:

Kurir Asmin dostavio dokaz o tome da ga je Aneli ucenjivala