Prve večeri rijaliti programa Elita 8 ušao je 51 takmičar, dok je u nedelju u Belu kuću, ušlo još osam odabranih. Oni će se deset meseci boriti za prvu nagradu. Veče je počelo veoma zanimljivo, pale su prve svađe, suze, a bivši ljubavnici, kontroverzni parovi daće sve od sebe kako bi se što bolje pokazali u rijalitiju, koji će, kako je Željko Mitrović rekao, biti mnogo drugačiji nego inače.

Oni su se u subotu uselili u Elitu

Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Ivan Marinković, Uroš Rajačić, Nenad Ćubić, Miljana Kulić, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Mateja Matijević, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš Simonović i Silvija, Filip Majdanović, Kristina Mateski, Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović, Lule Bahanalija, Ana Nikolić (nekada Giba Vasić) sa dečkom Stefanom, Milena Kačavenda, Božo Franić, Sandra Obradović, Borislav Terzić Terza, Jordanaka Denčić Džordži, Aneli Ahmić, Nikola Grujić Gruja, Milana Mima Šarac, Mića Jovanović, iliti Ćomi Boj, Elvin Kadrić, Uroš Stanić, Jelena Nedeljković Mrvica, Danilo Dača Vrijević, Ana Spasojević, Nikola Škatarić, Đole Kralj, Bojana Tanasić Barbi, Sara Stijević, Branka Knežević, Raško Mladenović, Katarina Samardžić, Viktor Amos, Lepi Mića, Miloš Radulović, Petar Ilić Ćirilo.

ATAIMAGES OVO SU SVI UČESNICI ELITE 8: Spisak svih 59 takmičara koji će se boriti za prvu nagradu, a ovih osmoro će svima da zabiberi čorbu

U nedelju uveče se još osmoro takmičara pridružilo pomenutim učesnicima.

Oni su u nedelju ušli u rijaliti:

Dragomir Mijatov, Danijel Dujković Munjez, Snežana Vlajkov, Aca Kockar, Matea Stanković, Milica Dugalić, Monika Stanojkova, Nenad Marinković Gastoz.

ATA images/Antonio Ahel OVO SU SVI UČESNICI ELITE 8: Spisak svih 59 takmičara koji će se boriti za prvu nagradu, a ovih osmoro će svima da zabiberi čorbu

Ono što je drugačije ove sezone je to što će ceo projekat da se deli na više rijalitija, te će postojati učesnici u odabranima, učesnici u Beloj kući, ali i potpuno novi format koji smo ranije već gledali - Farma. Oni će se deset meseci boriti za prvu nagradu. Rijaliti je startovao veoma zanimljivo, pale su prve svađe, suze, a bivši ljubavnici, kontroverzni parovi daće sve od sebe kako bi se što bolje pokazali u rijalitiju, koji će, kako je Željko Mitrović rekao, biti mnogo drugačiji nego inače.

Bonus video:

Kurir Milica Dugalić spremna da se druži sa Lepim Mićom, pa urnisala Gocu Lazarević