Ana Nikolić, koja je pre promene pola bila Mika Vasić, i njen bi partner Stefan Gorda ušli su u Elitu 8 da bi skupili novac za surogat majku, koja bi im rodila naslednika ili naslednicu. Kontroverzni par koji je ušao u osmu sezonu rijalitija ušao je s jasnim ciljem i namerom, a to je novac, koji im je preko potreban da postanu roditelji. Kako je Ana, sin Rade i Radeta Vasića, nekada bila muškarac, a onda je promenila pol i postao žena, jedino što ne može jeste da postane majka. Ana, nekada Mika, oduvek je sanjala da postane žena, da bude ono što je iznutra.

elita-prvo-vece-07092024-0355.jpg
ATA images 
foto: Ata Images

- Godinama je živela zarobljena u telu muškarca, ali snovi su se ostvarili i on je konačno postao prava žena. Hormoni su odradili svoje do te mere da oni koji ne znaju Aninu priču nikada ne bi poverovali da je ona nekada bila muško - kaže izvor blizak novoj učesnici rijalitija "Elita 8", koji u nastavku otkriva plan ovog para.

elita-prvo-vece-07092024-0349.jpg
ATA images 
foto: Ata Images

- Kada je Ana, nekada Mika, našla dečka i rešila da se skrasi kao prava devojka, sve je bilo super neko vreme, a onda su nastali problemi. Stefan je rekao Ani da bi voleo da se ostvari kao otac i da to želi s njom. Plakali su oboje, čak je Ana htela da ode i ostavi ga da nađe pravu ženu da mu rodi bebu. Onda su došli na ideju da plate surogat majku. To košta između 60.000 i 80.000 dolara. Jedino rešenje bila je "Elita", pa će od honorara da plate surogat majku. Kada spoje dva honorara, biće dovoljno za ono što su naumili. Oboje su se dogovorili da ne prave kazne da bi na kraju imali čist novac - završava izvor blizak Ani.

Kurir.rs/Srpski telegraf/Rijaliti