Popravljanje odnosa Miljane Kulić i Ivana Marinkovića,roditelja malog Željka, totalno je raznežilo publiku u utorak, kada su zbog zadatka Drveta mudrosti otplesali pesmu Lepe Brene "Ja nemam drugi dom".

Njena majka, Marija Kulić, otkrila je da je cela porodica zbog tog čina plakala. Ipak, njena poslednja izjava putem društvenih mreža bacila je senku na Miljanino ponašanje u ovoj sezoni rijalitija, koje je za sada besprekorno.

- I ptice na grani znaju Miljana sada traži da uvedu Zolu. To je radila celog leta! Tražila pare da mu šalje, ucenjivala i dobijala na kraju još i prosili po Instragramu i dobijali hiljade evra. Bili 5 dana zajedno i kud koji, mili moji. Miljani nema pomoći, jer da nije ovaj Zola, bio bi drugi Zola - objasnila je Marija Miljanino emotivno stanje.

Poznato je da Miljana i Marija kao rijaliti učesnice imaju dosta ljudi koji se ne slažu sa njihovim ponašanjem, ali postoji i druga strana. Jedna poruka podrške posebno je okupirala pažnju svih.

mariija-d.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Nakon što je javno izrazila podršku svojoj ćerki u njenim izborima, njene reči izazvale su snažan odjek među publikom. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi su bili doslovno šokirani njenom izjavom, a neki su je čak kontaktirali sa molbom da i ona učestvuje u rijalitiju.

- Draga Marija, ja sam Vas i Miljanu, nju pogotovo, podržavala svih ovih godina i jako vas poštujem. Ovaj put Vas molim: uđite i budite uuz svoje dete, kao i do sada. Potrebni ste joj. Zamislite samo: tim Vi, Miljana i Ivan da ih gazite kao mrave - onog skeletora Miću, Kačavendu i onog Skraćenog. Molim Vas, bez Vas je rijaliti 0. Vi ste žena koja veruje, koja se moli, oprostite, pokažite veličinu. Odradite posao, uzmite novac i tužite - zakon treba da je za sve isti - glasila je samo jedna u moru poruka koje Marija konstantno kači na svoj Instagram nalog.

Kurir / Srbija Danas / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

kurir tv STARS EP 383