Poznata pevačica potvrdila učešće u novoj sezoni rijalitija na svom Fejsbuk profilu.

Od kako je objavljena vest o ponovnom početku rijalitija "Farme 8" nestrpljivo se iščekuju imena učesnika koji će ući na ovo dobropoznato imanje.

Danima se spekulisalo da će jedna od učesnica biti poznata pevačica Dragica Radosavljević Cakana, ali pevačica je demantovala ove navode.

ivanasasic1-1.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Spekulacije povodom učesnika "Farme 8" su nastavljene, a sada je potvrđeno i prvo ime učesnice koja će ući u rijaliti. U pitanju je pevačica Ivana Šašić. Ona je ovu vest potvrdila na svom Fejsbuk profilu.

Poznato je da je Ivana već učestvovala u "Zadruzi" i "Farmi" i da se tada pokazala kao ozbiljan igrač. Svojim komentarima nije štedela ostale ukućane, pa je zbog toga mnogi nisu voleli. Posebno se izdvajaju njene svađe sa Stanijom Dobrojević i Kristijanom Golubovićem.

Ako se po jutru dan poznaje nova sezona rijaliti programa "Farma" obećava uzbuđenje i neizvesnost, a ulazak Ivane Šašić će sigurno doprineti dinamici i interesovanju publike za ovaj popularni TV rijaliti.

Publici ostaje da sačeka zvanično potvrđene informacije o ostalim učesnicima i prati razvoj događaja uoči početka novog TV formata.

Podsetimo, Ivana je prošle godine stavila tačku na brak sa Bojanom Simićem, a o tome da li u njenom životu postoji nova ljubav govorila je jednom prilikom za domaće medije.

– Pokušala sam ja sama sebi da izaberem muža, ali ne znam, tako da ja od sada neću više ja birati ništa. Sada neka neko mene izabere ili da nađem nekog druga da mi pronađe nekog dobrog čoveka, ja ne znam sama, majke mi – reka je tada Šašićeva.

Možda će baš "Farma 8" biti od sudbinskog značaja za pevačicu i doneti joj novu ljubav.

Bonus video:

Kurir televizija ŽELJKO ŠAŠIĆ SE OGLASIO POVODOM SKANDALA ĐANIJA NA PROSLAVI SPORTISTA: On ima pravo da se ljuti, EVO KO JE NAPRAVIO GREŠKU VEČERI