Bivša učesnica "Elite" Sneža Kušadasi je otkrila da je aktuelna takmičarna najgledanijeg rijalitija u regionu, Matea Stanković, izabačena iz kafane Zorice Marković.

Tim povodom pevačica se oglasila i otkrila da se radi o lažima, koje je poželela da demantuje istog trenutka.

screenshot-20240123-183957.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

- To je čista laž i glupost, devojka je bila par puta kao gost, pa je posle bila najavljena. To je bilo posle Nove godine. Ona je svoj nastup uradila dobro i profesionalno, na obostrano zadovoljstvo. Tad smo se videle, ona je otišla i radila svoj posao kao i sve mlada devojke koje su gostovale po mojim restoranima nikakav problem nije bio - govorila je Zorica, pa dodala:

- Zamolila bih te koji pričaju te gluposti i laži da pestanu, jer ne želim da se na taj način i u tom momentu bruka posao koji sam radila pošteno i dobro, i moje ime, jer da se tako desilo prva bih rekla. Ne treba niko da laže za gluposti, bilo ko da je u pitanju, jako je ružno takve stvari izgovoriti, da se neko isterao iz objekta u kom sam i ja radila i kolege, velika imena. Niko nikad nije bio izbačen ni od gostiju, a pogotovo moje kolege za 15 godina kojimh sam se bavila ugostiteljstvom. Nema razloga da se laže o meni, objektu gde sam radila i devojci koja je imala nastup i gde se sve završilo kako treba - rekla je Zorica Marković.

Kurir/Pink

Bonus video:

Kurir Gruja sa devojkom ulazi u Elitu: jedan prsten je bacila, drugi mora da zasluži!