Devojčica (3) sinoć je dovezena u bolnicu u Tiršovoj zbog teškog trovanja alkoholom. Bila je u komi i lekari su joj se borili za život, a kako saznaju domaći mediji, devojčica je sestričina bivše rijaliti učesnice Bojane Pavlović.

Ona se odmah oglasila za medije i otkrila detalje, a sada je sa javnosti podelila trenutno zdravstveno stanje njene sestričine.

screenshot-20240914-124615.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

- Devojčica se probudila iz kome, sestra je još uvek u bolnici u Beogradu, na ispitivanjima zbog transfuzije krvi - rekla je bivša učesnika rijalitija i dodala:

- Moja sestra nikada decu nije ostavila samu, desio se nesrećni slučaj zbog nemilog događaja za koji sam već dala izjavu - poručila je Bojana.

Podsetimo, Bojana Pavlović se juče oglasila ovim povodom, kada je otkrila:

- Dete je trenutno u komi, bore joj se za život i javljaju nam ako se nešto promeni. Sestra je u bolnici, a ja sam došla u Brajkovac da pokupim klince iz Centra za socijalni rad i da ne bi bili sami sad sam sa njima u kući - rekla je Bojana juče i dodala:

img20230909wa0015.jpg
Printscreen/Youtube 
foto: Printscreen/Youtube

- Nije mi svejedno, pogotovo kad sam čula da se maloj bore za život i da se nešto tako desilo. Iz Centra za socijalni rad kažu da je moja sestra neodgovorna, kako nije imala odgovornost, ali ona nije trebala da ostane duže od jednog dana u bolnici jer je trebala samo da se operiše i da se vrati kući, jer se prevremeno porodila. Međutim, okolnosti su bile takve da nije znala da će joj produžiti boravak u bolnici i da će se i njoj boriti za život. Ona sada ne zna šta će biti, treba da ide na ispitivanje i verovatno će je privesti čim izađe iz bolnice. Videćemo šta će biti - navela je Bojana za Blic.

Bonus video:

Kurir Gruja sa devojkom ulazi u Elitu: jedan prsten je bacila, drugi mora da zasluži!