Miljana Kulićje kao velika rijaliti zvezda dobila posebne uslove za ulazak u "Elitu 8". Kulićeva je i ove sezone postigla dogovor sa Velikim šefom da ima poseban apartman na imanju samo za nju.

Ostalim zadrugarima je zabranjen pristup u tu prostoriju. U prethodnim sezonama je Miljana dobijala apartman jer su sa njom tamo boravili njen sin Željko Kulić i majka Marija Kulić, pa su se mnogi zapitali da li će joj se i ove sezone pridružiti na imanju.

screenshot-20240123-213436.jpg
Printscreen Pink Tv 
foto: Printscreen Pink Tv

Miljana u apartmanu ima kompletno opremljenu kuhinju, trpezariju, bračni krevet, garderober i još mnogo toga. Miljani je zabranjeno da kuva kafe i ručkove u njenoj kuhinji i da deli zadrugarima, a svako kršenje ovog pravila bi je skupo koštalo.

Međutim, iako je Veliki šef sve obezbedio Miljani da uživa u rijalitiju, Kulićeva je jednim potezom razbesnela fanove "Elite". Kamera je snimila nezapamćen haos u njenom apartmanu.

Gledaoci rijalitija su bili zgroženi prizorom koji im je prikazan - odeća i različiti predmeti razbacani su po podu, dok je sto bio pretrpan prljavim sudovima i otpacima. Ovaj prizor izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su izrazili svoje negodovanje i nevericu.

- Fuj; Marija ako ne uđe, treba da joj oduzmu apartman; Čime ona zaslužuje ovaj apartman?; Čekam da Marija uđe da je postavi na mesto - samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod objave na društvenim mrežama.

Mnogi su osudili Miljanu jer ne vodi računa o prostoru u kojem boravi. Ostaje da vidimo kako će se ova situacija dalje razvijati i da li će Miljani neko skrenuti pažnju da sredi apartman.

Kurir / Srbija Danas / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

kurir tv STARS EP 383