Rijaliti učesnica Ana Nikolić dobro je poznata javnosti, ali pod imenom Giba Vasić, kako se zvala pre promene pola. Pre nekoliko godina bila je deo šoua "Veliki brat" gde je učestvovala sa porodicom, a sada je u "Elitu# ušla sa dečkom.

Ona je odlučila da otkrije i detalje operacije promene pola.

20240913-10-13-10to-nisam-bila-ja--ana-nikolic-progovorila-o-teskom-zivotu-kao-osoba-rodjena-u-mus.jpg
printscreen YT 

- Pitanje za Anu Nikolić. Je l' si srećna što si promenila pol? Meni se ne sviđa ta tvoja promena - pročitao je Milan Milošević.

- Ne mora svakom da se sviđa, bitno da sam ja srećna i voljena - odgovorila je Ana.

- Kad si se operisala - pitao je Milan.

- To je bilo sedmog decembra 2018. ili 2019. godine. Mediji su to saznali pre 2-3 godine, kad se moja sestra udala. To je bilo u Beogradu, platili smo sami operacije. Dobro se unovčio rijaliti - rekla je Nikolićeva.

- Tvoja mama je rekla da ste imale momke - rekao je Milošević.

- Imale smo momke, ali kao žene. Nisam imala odnose, nisam se osećala kao ja. Stefan nije moj prvi dečko, imala sam dugu vezu od dve godine - kazala je Ana.

20240913-10-13-26to-nisam-bila-ja--ana-nikolic-progovorila-o-teskom-zivotu-kao-osoba-rodjena-u-mus.jpg
printscreen YT 

Nakon dve nedelje Stefan je pobesneo otkrivši da je Ana zapravo bila muško i da je došlo do promene njenog pola.

- Moj drugar je našao sliku i rekao mi: "Znaš li ti ko je Ana?". Kad mi je objasnio ja sam izgoreo. Spakovao sam kofere i izleteo iz kuće. Tad smo bili zajedno 15 dana. I ona me je zvala 100 puta, pita gde sam, što sam otišao - ispričao je Korda.

- Čovek je samo pobegao. Brat mi dolazi i kaže što si isterala dečka, eno ga na stanici sa koferom. On već krenuo za Niš - istakla je Ana.

- Rekao sam joj pusti da me do ujutru da razmislim. Onda sam prelomio i rekao kud puklo nek puklo i vratio joj se - ispričao je Stefan Korda.