Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović se nakon učešća u "Zadruzi" posvetio privatnom biznisu. Mnogi ga pamte i po vezi sa starletom Stanijom Dobrojević, a kako kaže, još uvek nije pronašao srodnu dušu.


Razlog njegovog dolaska u Beograd nije ulazak u rijaliti, kako se spekulisalo po društvenim grupama, već nešto mnogo lepše. Naime, jedan od Tomovićevih najboljih prijatelja dobio je dete, te je Vladimir došao da ih obiđe.

- Povod mog dolaska u Srbiju je to što je moj dobar prijatelj dobio sina. Bio sam dva-tri dana u Valjevu, sada sam u Beogradu i tako - rekao je Tomović vidno oduševljen.

Na njegovom emotivnom planu trenutno nema ništa novo.

- Nisam zaljubljen. Mnogo radim. Evo, pitali su me na čemu radim ove zime, a ja sam rekao da radim na bebi. A da bih radio na bebi, prvo mora da se pronađe žena. A kada se postavi pitanje žene koja bi mogla da mi se dopadne, to je odmah "mrtvo more". Videćemo šta će biti - izjavio je Tomović.

whatsapp-image-20220727-at-5.17.30-pm.jpg
Kurir/Ana Denda 

  Naglasio je da mu je najvažnije da njegova buduća žena bude iskrena.

- Voleo bih da bude iskrena. Iskrenost i dalje postoji, ali je veoma skupa i plaća se ozbiljnom cenom. Ovo je duboka tema - rekao je Vladimir.


Takođe je istakao da je zadovoljan privatnim biznisom koji je razvio u Baru.

- Zadovoljan sam, hvala Bogu. Svi su svedoci da reklamiram bazene od jutra do mraka. Ne reklamiram se da mi ljudi uplaćuju preko Tiktoka, niti primam donacije. Jednostavno, reklamiram svoj posao. Ponosan sam na to. Radimo vredno i ubiramo plodove. Daće Bog da to bude još bolje. A ako i ostane ovako, dobro je - zaključio je Vladimir.

kurir.rs/hypetv.rs