Među takmičarima "Farme 8" našla se i transrodna rijaliti zvezda, bivša učesnica "Parova", Kiki Nikolić, poznata i kao Kiki Star.

Kiki je iznenadila sve prisutne novim izgledom. Nakon operacije smanjenja želuca u Turskoj, tačnije u Izmiru, koju je obavila 2023. godine, Kiki je drastično smršala. Otkako se pojavila u "Parovima", transrodna Kiki je izazvala veliku pažnju javnosti i uvek je bila meta komentara zbog svog kontroverznog ponašanja i neobičnog izgleda.

Oduvek je imala problem sa viškom kilograma, imala je, kako su mediji pisali čak 200 kilograma, pa je odlučila da se toga reši, te se podvrgla operaciji smanjenja želuca, što je brzo urodilo plodom.

screenshot-36.jpg
Printscreen/Happy 

- Smršala sam, ništa nisam radila. Bila sam uvek lepa, samo je trebalo da smršam. Operisala sam želudac. Kao da se nisam ni operisala, možda imam sreću u životu. Nisam stavila silikone, ali planiram kad izađem. Nisam bogata, ja sam bogata u duši u srcu. Operaciju nisam platila. Platio je Instagram, da. Radila sam saradnju sa jednom klinikom. Hvala Bogu pa nisam prošla kao Miljana Kulić. Muškarci mi kažu da sam bomba. Ugašene su mi emocije prema muškarcima. Bila sam povređena. Emocije mi više ne rade - rekla je Kiki.

- Nemam nikakav plan. "Farma" za mene nije izazov. Što se kaže, nije težak zatvor, teški su robijaši. Trenutno me zanima samo novac i karijera. Čim izađem iz "Farme" idem na modnu reviju. Planiram da uložim u sebe. S*ks pred kamerama, što da ne. Sad bih mogla da imam s*ks. Ako hoće neko, što da ne... - istakla je Nikolićeva.

2202-nemanja-hema0813.jpg
Nemanja Nikolić 


Rijaliti "Farma" počinje u petak 27. septembra u 20 časova, na imanju u Šimanovcima.

Za sada je potvrđeno da će u "Farmu 8" ući Kristijan Golubović, koji će imati specijalan zadatak, kao i pevačica Maja Nikolić.

- Zašto sam prihvatila da uđem na "Farmu 8"? Zato što je Željko rekao da će me jedinu spustiti helikopterom i da će leteti sa mnom. Ući ću kao diva. Nikada nisam pobedila ni u jednom rijalitiju, znači skromna sam. Imam pravo da uđem kao pobednik - rekla je Maja Nikolić.

kurir.rs/republika

Kurir televizija KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTKRIO ŠTA JE SIN POVUKAO NA NJEGA: Ostao zabezeknut kada je shvatio da je BAŠ PO OVOME ORIGINAL TATA