Protekle noći Borislav Terzić Terza saznao je da je Milica Veličković bila sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, te je otkrio da ga to toliko i ne dotiče s obzirom na to da je bio sa Milicom pre njega. Gastoz je istakao da mu je glupo da priča o tome jer kako kaže nije znao da je Milica to već javno otkrila.

elita-08092024-0212.jpg
ATA images 

Upravo iz tog razloga oglasila se Milica Veličković i na svom profilu okačila zajedničku sliku sa Gastozom, a ovim postupkom je svima dala do znanja da je definitivno završila sa Terzom.

- Što se tiče teme od noćas velika podrška za Galeta, svakako si bio milion puta bolji izbor izbor od monstruma, do pobede - poručila je Milica.

Trudna Milica objavila privatnu fotku sa Gastozom
Printscreen/Instagram 

Podsetimo, Milica je nedavno javno otkrila da je zauvek stavila tačku na odnos sa verenikom koji je otac njenog deteta. Nakon javne prevare Milica se oglasila za domaće medije.

 - Zvanično čestitam i zahvaljujem se monstrumu što je potvrdio da je monstrum i što ga ne zanima dete koje je u stomaku, kako će biti i šta ce biti sa njim. Stvarno sam zahvalna na rijalitiju što je za 3 dana pokazao svoje lice, bez grama empatije, a bile tolike suze i ljubav prema meni. Stvarno svaka čast, on je fenomen zajedno sa vernicom koja ne podržava veze sa oženjenima - poručila je Milica.

Kurir.rs/Pink.rs

 Bonus video:

Kurir TV STARS EP 391