Vest da je Miljana Kulić trudna sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, uznemirila je njenu majku Mariju. Izvor blizak Kulićima kaže da je nakon besa, Marija sada zabrinuta.

- Marija je reagovala onako kako je zaista mislila. Vi nju morate razumeti. Miljana pije lekove zbog svog psihičkog stanja i velika je verovatnoća da neće smeti da ih uzima kako trudnoća bude odmicala. To će se odraziti na njeno zdravlje, a sa druge strane i na zdravlje bebe. Marija jedino o tome razmišlja. Ona je zabrinuta za Miljanino zdravlje, ali i zdravlje deteta koje treba da se rodi -rekao je izvor.

Miljana Kulić o trudnoći
printscreen Elita 

- Marija nema više ni snage da se bori sa decom, a na sve to ima Miljanu o kojoj konstantno brine i oko koje se stresira. Uništeno joj je zdravlje, a svesna je da Miljana o tom detetu neće brinuti kako treba.

Marija je najavila tužbu protiv Zole

screenshot-20240208-214723.jpg
Printscreen Instagram 


- Marija je to rekla u afektu, ali mislim da tu nema smisla ni osnova. Ona o tome sada ne razmišlja, njoj je bitno da vidi Miljanu, da ode na taj lekarski pregled i da se ustanovi kako plod napreduje. Takođe, želi da se konsultuje sa svim Miljaninim lekarima zbog lekova koje uzima, ali i koje je uzimala godinama unazad koliko mogu da utiču na to dete. Jako je zabrinuta i ne zna šta će da radi, svesna je da neće moći da ubedi Miljanu da ode u bolnicu i odustane od deteta. Zaista joj je teško.

Kurir.rs/Blic

 https://www.blic.rs/zabava/marija-kulic-zabrinuta-za-miljanu-mora-da-se-konsultuje-sa-njenim-lekarima/kyndf0v

Instagram ŠTA TO RADIŠ, MAMA? Miljana krišom snimala MAJKU kako zanosno PLEŠE u izazovnom izdanju, evo kako je MARIJA KULIĆ reagovala! VIDEO