Milica Veličković ostala je u drugom stanju sa Borislavom Terzićem Terzom za vreme takmičenja u "Eliti 7". Nakon izlaska iz rijalitija, Terza je zaprosio svoju trudnu devojku. Iako mu je verenica trudna, Terzić je ipak ušao u novu sezonu rijalitija, kako bi zaradio novac za stan.

Odmah po ulasku u Belu kuću, Borislav je bacio oko na Sofiju Janićijević, s kojom se nedavno i poljubio, iako su to oboje u nekoliko navrata demantovali. Sinoć je on za crnim stolom za vreme emisije "Pretres nedelje" priznao da se zaljubio u Sofiju, iako ga trudna Milica čeka kod kuće. Pored toga, Terzić je istakao kako između Veličkovićeve i njega to nije to, kao i da njegova porodica nije podržavala njihovu vezu.

Nakon što se emisija završila, Sofija i Borislav su odmah otišli u izolaciju, jer ih je ovonedeljni vođa izabrao za potrčke. Oni nisu časili ni čala pa su se odmah zavukli ispod jorgan planine, a Terzić je prigrlio Janićijevićevu i pribio je uz sebe.

Ona se nije bunila, već je topila od njegovih dodira i sve vreme zadovoljno smešakala. Njih dvoje su se dugo mazikali i komešali po krevetu, a onda zaspali.

Kurir Terza zaplakao na pomen Milice: Ni jedna devojka nema šanse kod mene!