Tema koja trese rijaliti auditorijum je ponašanje Borisava Terzića Terze u Eliti 8. Terza je, naime, ostavio trudnu devojku Milicu Veličković da ga čeka da se vrati iz Elite. Ni to što čeka bebu nije ga sprečilo da razvije odnos sa Sofijom Janićejvićem jednom od najlepših zadrugarki ove sezone.

Ceo ovaj skandal komentarisla je Milena Kačavenda.

Milena Kačavenda.jpg
Zadruga Printscreen Youtube 

- Ovo je definitivno potvrda da je Terza ženskaroš i ovo je bilo očekivano, mene je iznerviralo što su Ša i Bebica skočili na moje izlaganje koji imaju najmanje prava da pričaju o bilo čemu. On je stavio svoju glavu na panj i tako je kako je. Ja sam rekla da je Sofija i zmija i da je beskrupulozna zmija, tu povratka nema, oni su se zatreskali i mislim da su oboje zaljubljeni. Šta imam tu da ne podržim, njegova stvar i njegov život. Da ga pljujem i vređam prosto je bezveze, svi znamo da odnos sa Milicom nije valjao - rekla je Kačavenda.

"Pričala si drugačije i zgražavala se dok ovo nisu javno obelodanili?" - pitao je voditelj.

Milena Kačavenda o Sofiji i Terzi, trudnoj Milici Veličković, Elita 8
Printscreen/Instagram 

- Ona je meni bila odvratna jer je sedela na dve stolice nekako i nije htela ništa da prizna. Za njega opravdanja nema, ovo bi bila fatalna privlačnost da su se toliko zacopali, mislim da on ne ume da se kontroliše još uvek i da nije dovoljno sazreo. Sofija mi je mnogo rizičnija i mislim da je tvrda i krupna, nekako balvanasta ali tek ćemo videti šta će se desiti kada izađemo u spoljašnji svet - dodala je Kačavenda.

 Bonus video: 

MONDO Rade Ćosić, premijera filma Prva klasa:pun gas