Rijaliti zvezda Miljana Kulić komentarisala je najaktuelnija dešavanja iz nove sezone rijaltija "Elita 8". Ona nije štedela svoje cimerke, i kao do sada bila je oštra na jeziku. U toku uživo programa, kao nekadašnjem najvećem fanu Darka Lazića, voditelj Darko Tanasijević saopštio je Miljani radosne vesti. 

Kulićeva je najpre komentarisala Aneli Ahmić.

Miljana Kulić (1).jpg
Zadruga Printscreen Youtube 

- To je klasična folirantkinja, ustala sam da komentarišem njen i Matejin odnos, a ona je skočila i rekla kako sam ja ljubomorna na njeno drugo mesto. Videla sam da je Mateja ne zainteresovan. Ona je htela da bude kao Anđelo i Anita, nesvakidašnja ljubav, ali ništa od toga. Ja nisam udarila na njenu vezu, a ona je odmah skočila. Moj život je na tacni, a s kim li je ona sve abortirala, šta misliš? - rekla je Miljana.

Miksi nije štedela ni reči o Sofiji Janićijević koja je ušla u aferu sa čovekom kog napolju čeka trudna žena. 

- Folirantkinja, profuknjača. Ne mari ni za šta, gazi preko mrtvih zarad spostvenih interesa. Ona je klasična folirantkinja, digla je prašinu i zagarntovala sebi opstanak od deset meseci. On je pravi tarzan i šimpanza, majmuni su osećajniji nego on. On je zaplakao, pa posle plakanja uhvati nju za ruku. Kako je Milica mogla da očekuje ovo posle veridbe?! Plakao je u studiju, dao onakvu izjavu i treći dan počeo da se gleda sa Sofijom. Ne mogu očima da ga gledam, mnogo sam se iznervirala. Htela sam da raščupam Sofiju - rekla je Miljana.

Miljana Kulić (2).png
Zadruga Printscreen Youtube 

Kada je voditelj saopštio Miljani vesti iz spoljnog sveta, Miljanin svet, a i program Elite, zastao je na nekoliko sekundi.

- Moram da ti kažem da je Darko Lazić postao otac po treći put - rekao je Darko.

- Jel me zezaš?! Top, želim mu sve najlepše, njemu i Katarini, valjda će biti treća sreća i poslednja žena - rekla je Miljana.

Bonus video:

Kurir Zola: Miljana mi duguje 60.000 evra