Borislav Terzić Terza već prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković sa cimerkom Sofijom Janićijević rijaliti programu "Zadruga 8 - Elita".

Sofija je, naime, u više navrata zgrozila javnost svojim ponašanjem, a ono što je poslednje izjavila jeste to da je ne zanima što je Milica trudna, kao i da bi prekinula trudnoću da je na Veličkovićkinom mestu.

- Generalno jako morbidna i bolesna osoba koja teši Terzu, bez blama da će sve biti u redu sa bebom i njim. Drago mi je da opet pokazuje da radi sve po Bogu, pa je i pristalica prekida trudnoće, jako mi je morbidna i bolesna ona animir dama - rekla je Milica.

mixcollage12sep20240444pm1891.jpg
ATAIMAGES, Petar Aleksić 

- Zaj**aće ga, naravno, a pogotovo što njegovi to ne podržavaju, niti će ikada podržati. Valjda, kada bude video dete, će da shvati šta je izgubio. Je*iga, sad je "imaginarno", nemam ni ja osećaj, govore mi:"Smiri se, videćeš kad budeš dobila dete, biće ti lakše kad ga pogledaš", e šta će on da kaže kada bude pogledao to dete, ako ga bude pogledao - govorila je Milica i otkrila zbog čega će upisati da je otac deteta NN lice.

kurir.rs/pink.rs

Kurir Nataša Micić spremna na sve u rijalitiji