Danima jedna od najaktuelnijih učesnica rijaliti šoua "Elita 8" je Sofija Janićijević. Pored toga što se istakla svojom atratktivnošću, u centar pažnje dospela je kada je ušla u ljubavni odnos sa verenim Borisavom Terzićem Terzom, koji čeka dete sa bivšom rijaliti učesnicom Milicom Veličković. 

Manje poznato javnosti je Sofijino prvo pojavljivanje pred kamerama. Ona se pojavila u rijaliti formatu, kvizu "Izvedi me". Tada je izgledala drugačije nego sada. 

elita-prvo-vece-07092024-0089.jpg
ATAIMAGES 

Ono što je mnogim prvo zapalo za oko jesu njene usne, koje su i tada izgledale "urađeno", ali su bile prilično manje, kao i jagodice, koje popunila hijaluronom.Izgleda kao da je radila i zahvat "cat eye" kojim je iskosila oči, a imala je i neki kilogram više nego sada.

Sofija Janićijević (1).jpg
Youtube printscreen 

S obzirom na to da je imala razmak između zuba, očigledno je da je i njih sredila kako bi dobila holivudski osmeh.

Sofija Janićijević (2).jpg
Printscreen YouTube 

Iako je u "Eliti 8" izabrana za misicu, u ovoj igri je vrlo brzo dobila šut kartu, ali niko ne može da ospori činjenicu da je i tada bila izuzetno lepa devojka, prenosi Informer. 

Podsetimo, Veličkovićeva je definitivno prelomila i odlučila da Terza koji ju je trudnu prevario samo nekoliko nedelja nakon što je ušao u "Elitu", ne bude upisan kao otac deteta ćerkice koja će se roditi početkom januara.

Milica je, naime, duboko povređena i razočarana time što Terza, kako kaže, gleda samo sopstvene, a ne interese deteta, zbog čega se odlučila na radikalan potez. Kako stvari sada stoje, njihovo dete neće nositi očevo prezime Terzić, već Miličino devojačko, Veličković, prenosi Pink.rs.

 Bonus video: 

Kurir Druga grupa Elitara ulazi u studio, Bebica se predomislio, ulazi sa devojkom