Rijaliti učesnica Aleksandra Stanišić imenovana je za novu gazdaricu "Farme", nakon čega je odlučila da cimere ostavi bez hrane ove nedelje.

Zbog toga je ušla u sukob sa Nikolom Lakićem i Pecom Lazićem, jer misle da Kristijan Golubović manipuliše njome i nagovara je da farmerima zagorča život.

Screenshot 2024-10-14 134346.png
Printscreen 

Ovo se farmerima nije svidelo pa je zbog ogromne rasprave obezbeđenje bilo u pripravnosti.

- Maria i ja imamo dogovor, sve što bude spremljeno ona donosi kod mene i ja stavljam na dvadeset tanjira - poručila je Aleksandra

- Aleksandra ti nemaš pravo hranu da braniš - rekao joj je Peca.

- Sekirom ću razbiti sve tanjire koji budu više od dva sata prljavi. Ješću sam i bacaću hranu, nek me kazne ali ja ću raditi ono što hoću da vas edukujem - objasnio je Kristijan kako treba da se ponaša gazda po njegovom mišljenju.

Screenshot 2024-10-14 134349.png
Printscreen 

- Ima pravo ali ću da sedim, neću raditi bez hrane - dodao je Lakić.

- Kuvaš deset lončića i kad se probude kažeš evo kafa pijte - pokazivao je Kristijan kako da prosipa kafu kada farmeri pokušaju da je uzmu.

- Ti radi kako hoćeš ali videćeš kako ćemo mi da reagujemo na tebe. Ako ti on daje instrukcije da ti radiš kako hoćeš. Ti si povodljiva kao što si bila za izbor sluga. Opet gubiš svoj karakter i gubiš stav - vikao je Lakić.

- Kristijan to nije radio - dodao je on.

Screenshot 2024-10-14 134352.jpg
Printscreen 

- Zato što sam mislio da su ljudi - branio se Kristijan.

- Gledajte sledeći mandat - zapretio je Kristijan.

 Bonus video:

Kurir televizija Magistar farmacije o nezdravim navikama u ishrani